Kim-Lian voelt zich niet beledigd door Het Parool

Kim-Lian van der Meij voelt zich niet beledigd door de tv-redactie van Het Parool, die haar maandag in een tv-recensie omschreef als een ‘duizenddingendoekje’. Dat heeft de SBS 6-presentatrice gezegd op Radio 10. Van der Meij kreeg die omschrijving in een recensie van haar nieuwe zondagse vooravondprogramma Boomhut XXL over mensen die een boomhut bouwen. “Ik ben heel positief ingesteld, dus ik zie dan ook wel een soort positief ding erin“, reageert ze.

Eigenlijk voelt Van der Meij zich ook wel een beetje een duizenddingendoekje. “Ik vind heel veel dingen leuk. Kennelijk kan niet iedereen dat plaatsen of zo en moet je in een soort profiel passen. Ik weet het niet zeker, maar ik denk het.”

De presentatrice zou niet weten waarom je je altijd aan één soort programma moet houden. “Ik hoor het wel vaker dat ik zo veel verschillende dingen doe dat het niet duidelijk is of zo, maar ik denk dan: waarom moet het duidelijk zijn?

Ook in de rest van haar carrière blijft ze mikken op variatie. “Je kan toch gewoon alles proberen uit het leven te halen wat er is of moet je in een soort strak profiel zitten? Wat mij betreft niet. Ik vind het hartstikke leuk dat mijn programma’s variëren van boomhutten bouwen tot studioprogramma’s zoals 5 Golden Rings.”

Van der Meij debuteerde dinsdag als presentatrice van 5 Golden Rings. Ze heeft het programma overgenomen van Rik van de Westelaken.

Foto: Nick van Ormondt, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen