Kim-Lian voelt zich niet beledigd door Het Parool

Geplaatst op Wed 10 Jan 2018 om 11:30

Kim-Lian van der Meij voelt zich niet beledigd door de tv-redactie van Het Parool, die haar maandag in een tv-recensie omschreef als een ‘duizenddingendoekje’. Dat heeft de SBS 6-presentatrice gezegd op Radio 10. Van der Meij kreeg die omschrijving in een recensie van haar nieuwe zondagse vooravondprogramma Boomhut XXL over mensen die een boomhut bouwen. “Ik ben heel positief ingesteld, dus ik zie dan ook wel een soort positief ding erin“, reageert ze.

Eigenlijk voelt Van der Meij zich ook wel een beetje een duizenddingendoekje. “Ik vind heel veel dingen leuk. Kennelijk kan niet iedereen dat plaatsen of zo en moet je in een soort profiel passen. Ik weet het niet zeker, maar ik denk het.”

De presentatrice zou niet weten waarom je je altijd aan één soort programma moet houden. “Ik hoor het wel vaker dat ik zo veel verschillende dingen doe dat het niet duidelijk is of zo, maar ik denk dan: waarom moet het duidelijk zijn?

Ook in de rest van haar carrière blijft ze mikken op variatie. “Je kan toch gewoon alles proberen uit het leven te halen wat er is of moet je in een soort strak profiel zitten? Wat mij betreft niet. Ik vind het hartstikke leuk dat mijn programma’s variëren van boomhutten bouwen tot studioprogramma’s zoals 5 Golden Rings.”

Van der Meij debuteerde dinsdag als presentatrice van 5 Golden Rings. Ze heeft het programma overgenomen van Rik van de Westelaken.

Foto: Nick van Ormondt, SBS
9 Reacties op “Kim-Lian voelt zich niet beledigd door Het Parool”


 1. Wijskijker

  Ach ja, zo lang het maar simpel en oppervlakkig is voelt K-L zich als een vis in het water.
  Stel je voor dat je je ergens in zou moeten verdiepen.

 2. Sjaak

  Meer dan dat zal ze ook nooit worden.
  Zelfde rijtje als Sita en Buddy Gedver

 3. Hoi

  Ze doet 5 golden rings wel beter dan rick van de westelaken, wat een zuurpruim was dat zeg en met zn botte opmerkingen

 4. Jo

  Ze weet iets pikants van John de Mol. Veel betere presentatrices zijn namelijk al eerder afgeschreven dan zij.

 5. Joost

  Een mooie, leuke dame! Zullen we een spelletje doen?

 6. anonymous

  Deze meid heeft gewoon totaal geen talent.

 7. Richard

  Onbegrijpelijk dat deze meid nog zoveel werk heeft. Er zijn zoveel betere en leukere presentatrices. Het begint zolangzamerhand uitzonderlijk verdacht te worden dat zij nog kansen krijgt. Heel heel verdacht. Want niemand moet haar en ze staat garant voor flops.

 8. Japie

  Ik mis presentatrices zoals Ellemieke Vermolen en Nance Coolen.
  Leuke en vriendelijke vrouwen zonder poeha en gewoon zichzelf.

 9. critikast

  Maar beste Kim-Lian, als mensen die er een beetje verstand van hebben nu allemaal beweren dat het allemaal “net niet” is wat je doet, dan zou je toch de eer aan jezelf kunnen houden en stoppen met televisiewerk. Ik weet niet waarom John je heeft gehandhaafd, heeft het niets met Me Too-te maken, denk je ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.