Jörgen Raymann: ‘Hopelijk is Frans Klein opgelucht’

Geplaatst op Sat 13 Jan 2018 om 11:00

Televisiester Jörgen Raymann hoopt dat NPO’s tv-baas Frans Klein opgelucht is nu hij zich in de media heeft uitgelaten over zijn vroegere sterrengedrag. Dat vertelt de presentator in weekblad Party. Klein riep in december in de Volkskrant dat Raymann zich op een gegeven moment begon te gedragen als een grote ster. Raymann lijkt niet zo blij te zijn met deze openhartigheid. Volgens hem maakt het interview vooral heel erg duidelijk dat Frans Klein ‘niet vaak geïnterviewd wordt’. 

Raymann denkt dat Klein misschien uitspraken zijn ontlokt. “Misschien is er zo lang doorgevraagd waardoor hij zoiets had van: laat ik maar iets zeggen. Ik heb zelf al toegegeven dat het niet goed is gegaan, waardoor hij zoiets had van: laat ik maar iets zeggen. Ik heb zelf al toegeven dat het niet goed is gegaan, waardoor hij zich waarschijnlijk bedacht heeft om dat aan te halen.”

Overigens heeft Klein wel een beetje gelijk, aldus Raymann. “Ik weet dat ik een arrogante lul was. Ik heb dit echter nooit op Frans Klein of de NPO geprojecteerd. Als dit in zijn herinnering wel zo is, dan heeft hij er door het naar buiten te brengen nu vast vrede mee.”

Die arrogantie was er ingeslopen, meent hij. “Ik werd alsmaar bekender, waardoor de buitenwereld mij op een voetstuk plaatste. Op een bepaald ogenblik ben ik gaan geloven dat ik ook écht op dat voetstuk thuishoor.”

Foto: Hunk, KRO-NCRV
9 Reacties op “Jörgen Raymann: ‘Hopelijk is Frans Klein opgelucht’”


 1. yes

  Raymann voorzichtig, hij lokt je uit.
  Hij wil je breken, deze soort mensen proberen Humberto ook te breken.

  Raymann je bent goed en zo houden, rapportcijfer 8.

  Frans voorzichtig want Raymann gaat je niet alleen wassen en scheren
  maar ook drogen!!

 2. Data

  @yes. Pure discriminatie zeker?? Bedoel je dat?

 3. Tieho

  Heel vervelend mannetje dit 😴

 4. martin

  Raymann wegwezen er zijn heel veel artiesten die HEEL VEEL BETER ZIJN.

 5. Japie

  Hij heeft zichzelf op een voetstuk geplaatst.

 6. Annoniemus

  Subsidie-slurper Raymann pruttelt weer eens .!!

 7. Ans

  Bah,Jürgen wat ben je onsympathiek.

 8. ox

  Hij is zelfs,op een bepaald moment,gaan geloven dat hij humor had,hard gegaan met hem.

 9. BRAAK

  Arrogante Raymann, nee nee die kan er werkelijk niets van.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.