Jörgen Raymann: ‘Hopelijk is Frans Klein opgelucht’

Televisiester Jörgen Raymann hoopt dat NPO’s tv-baas Frans Klein opgelucht is nu hij zich in de media heeft uitgelaten over zijn vroegere sterrengedrag. Dat vertelt de presentator in weekblad Party. Klein riep in december in de Volkskrant dat Raymann zich op een gegeven moment begon te gedragen als een grote ster. Raymann lijkt niet zo blij te zijn met deze openhartigheid. Volgens hem maakt het interview vooral heel erg duidelijk dat Frans Klein ‘niet vaak geïnterviewd wordt’. 

Raymann denkt dat Klein misschien uitspraken zijn ontlokt. “Misschien is er zo lang doorgevraagd waardoor hij zoiets had van: laat ik maar iets zeggen. Ik heb zelf al toegegeven dat het niet goed is gegaan, waardoor hij zoiets had van: laat ik maar iets zeggen. Ik heb zelf al toegeven dat het niet goed is gegaan, waardoor hij zich waarschijnlijk bedacht heeft om dat aan te halen.”

Overigens heeft Klein wel een beetje gelijk, aldus Raymann. “Ik weet dat ik een arrogante lul was. Ik heb dit echter nooit op Frans Klein of de NPO geprojecteerd. Als dit in zijn herinnering wel zo is, dan heeft hij er door het naar buiten te brengen nu vast vrede mee.”

Die arrogantie was er ingeslopen, meent hij. “Ik werd alsmaar bekender, waardoor de buitenwereld mij op een voetstuk plaatste. Op een bepaald ogenblik ben ik gaan geloven dat ik ook écht op dat voetstuk thuishoor.”

Foto: Hunk, KRO-NCRV

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen