Jamai Loman weet niet of hij Idols weer zou doen

Jamai Loman weet niet of hij wéér in de jury wil gaan zitten als het nieuwe Idols terugkeert voor een derde seizoen. Dat vertelt de zanger in de Weekend. Het nieuwe Idols deed het in 2016 nog prima, maar werd begin vorig jaar met zo’n 300.000 kijkers wel heel slecht bekeken. De talentenjacht is dan ook even in de koelkast geplaatst. “Dit seizoen gaat Idols niet door, het blijft even in de koelkast. Wellicht het jaar daarna weer. Ik weet niet of ik er dan weer bij ben“, zo vertelt de zanger.

Loman wil voordat hij een toezegging doet eerste de omstandigheden kennen. “Ik heb het twee seizoenen gedaan, wat ik echt heel leuk vond. Ik kijk het echter graag per jaar aan. Blijven het programma en de jury bijvoorbeeld hetzelfde?

De komende tijd is hij weer op televisie als backstage-presentator van de liveshows van The Voice of Holland. “Ik begin straks weer met The Voice, waar ik de interviews in de Red Room doe. Daarna ben ik samen met Gordon te zien in It Takes 2. Ook ga ik mijn muziekcarrière in het nieuwe jaar weer oppakken. En dat is al snel, er ligt al het een en ander klaar voor in januari. Heel spannend allemaal.

Recentelijk werd ook bekend dat Loman samen met Chantal Janzen de nieuwe dansshow Time To Dance gaat presenteren.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen