Jamai Loman weet niet of hij Idols weer zou doen

Geplaatst op Sat 13 Jan 2018 om 12:00

Jamai Loman weet niet of hij wéér in de jury wil gaan zitten als het nieuwe Idols terugkeert voor een derde seizoen. Dat vertelt de zanger in de Weekend. Het nieuwe Idols deed het in 2016 nog prima, maar werd begin vorig jaar met zo’n 300.000 kijkers wel heel slecht bekeken. De talentenjacht is dan ook even in de koelkast geplaatst. “Dit seizoen gaat Idols niet door, het blijft even in de koelkast. Wellicht het jaar daarna weer. Ik weet niet of ik er dan weer bij ben“, zo vertelt de zanger.

Loman wil voordat hij een toezegging doet eerste de omstandigheden kennen. “Ik heb het twee seizoenen gedaan, wat ik echt heel leuk vond. Ik kijk het echter graag per jaar aan. Blijven het programma en de jury bijvoorbeeld hetzelfde?

De komende tijd is hij weer op televisie als backstage-presentator van de liveshows van The Voice of Holland. “Ik begin straks weer met The Voice, waar ik de interviews in de Red Room doe. Daarna ben ik samen met Gordon te zien in It Takes 2. Ook ga ik mijn muziekcarrière in het nieuwe jaar weer oppakken. En dat is al snel, er ligt al het een en ander klaar voor in januari. Heel spannend allemaal.

Recentelijk werd ook bekend dat Loman samen met Chantal Janzen de nieuwe dansshow Time To Dance gaat presenteren.

Foto: RTL
16 Reacties op “Jamai Loman weet niet of hij Idols weer zou doen”


 1. Wijskijker

  “Ik weet niet of ik er dan weer bij ben“, zo vertelt de zanger.”
  In de politiek en in de mediawereld betekent dit gewoon Ja.

 2. David

  Idols is echte te 2003 onderhand… Hebben het lang volgehouden…

 3. Clio

  Jamai,,tja…altijd 2e keus overal.
  Nieuwe cd uitgebracht,word niks.
  Zijn grappige gay trekjes,,bleh.
  Zijn uiterlijk,,nah,,,
  Nieuwe Idols,,Tuurlijk zou hij meedoen.

 4. Bart M.

  Idols is oubollig en Jamai heeft niets zinnigs toegevoegd aan deze pulp. Echter zwakbegaafden doen alles om weer in beeld te komen, dus zijn we nog lang niet van hem verlost

 5. Virginia Rens

  Bovendien zit niemand op Jamai Loman te wachten. Win-win.

 6. k

  Wie is Idols?

 7. Joop

  Heel veel mensen geven af op Jamai maar hij is vele malen beter als bv Carlo Boschart of Irene Moors Gerard Joling en zo zijn er tientallen op te noemen .

 8. Bart

  Ik weet niet of ik er dan weer bij ben aldus Jamai. Natuurlijk is hij er dan bij. Alles om maar met die kop op de buis te komen.

 9. Danny

  @Joop,,vele malen beter in wat? Ik mag Carlo ook niet ,vind hem vervelend maar hij heeft wel een groot talent in presenteren en een show dragen. Joling ook,wat jer ook van vind dit zijn talenten. Maar Jamai? middelmaatje….

 10. Tvjunkie

  De jury zelf heeft Idols om zeep gebracht.
  Roland Molendijk…….tja alleen door Erland een stoel gekregen..
  Eva Simons…….ordinair!!
  Jamai is zelf nooit echt doorgebroken en moet dan anderen beoordelen ….tja
  Martijn Krabbé als 50er proberen nog jong over te komen….ziet er tenenkrommend zielig uit.

 11. Wendy's dealertje

  Jamai een prototype van een talentloos gedrocht

 12. martin

  Hulde aan Jamai

 13. Maurice

  Was hij nog onbekend, had hij echt wel meegedaan Jamai (paling). Inmiddels
  vast in de mediagroep, schone schijn, teveel op tv. Dat brengt me bij het aparte issue: Zangers’m/v die ineens gaan presenteren, zelfs Jan Smit en F.Bauer e.v.a. Zoals Joling en Gordon, die zeker als presentatoren uit de verf komen. Dan de gasten aan tafel, DWDD, RTL late Night b.v. is erg voorspelbaar. Een PeterR, die overal opduikt, zelfs bij showbizz? Vriendjes van, ook R. Molendijk? Het is kennelijk goed cashen, doch doet afbreuk aan imago. Andersom hoor je presentatoren niet zingen.

 14. Erik van Dijk

  Tuurlijk is Jamai erbij.Zoveel klussen heeft hij niet en de schoorsteen moet blijven roken.

 15. Jim Bakkum

  3 keer scheepsrecht toch.

 16. Annoniemus

  Loman ………….NOT !!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.