Gordon dronken tijdens interview Evers Staat Op

Gordon was vanochtend behoorlijk dronken tijdens een interview met Evers Staat Op op Radio 538, de best beluisterde ochtendshow van ons land. Hij was zondagavond te gast bij de uitreiking van de Golden Globes en heeft daar overduidelijk flink wat gedronken. Na de uitreiking werd hij gebeld door Evers Staat Op. “Ja, de beste wensen, daar meen je geen reet van, ha ha ha. Hé, hoor dan, ben je er weer een keertje?! Ha ha ha“, begon hij zijn radio-interview met Edwin Evers

Gordon was behoorlijk hysterisch. “Ik zal je vertellen, schat, ik moet je één ding vertellen: het is zo onwerkelijk om dit mee te maken. Ik doe het nu voor de derde keer in mijn leven, maar dit is zo fantastisch om al die acteurs en actrices in levende lijve te zien en op een rode loper te lopen, waarvan je alleen maar kunt dromen als Nederlander. Het is zo geweldig. Het is zo geweldig.”

Op de vraag welke sterren hij allemaal gesproken heeft, antwoordde Gordon: “Ja, schat, gesproken? Gezopen bedoel je, ha ha ha. Ik moest even slikken, ha ha ha. Goedemorgen Nederland! Hé, ik zal je vertellen. Ik heb Jack Nicholson, gesproken, maar die vind ik echt te oud, die gaat hem niet worden. Ha ha ha ha.”

Ik heb geweldige mensen gesproken, waaronder met Oprah vanochtend. Ik was helemaal overdonderd, zo overdonderd, ik durfde niet eens een foto te vragen. Ik kwam ook Helen Mirren tegen. Ik heb ook Chris Hemsworth gesproken, die Australische acteur, mijn droomman.”

De dresscode was zwart. “Iedereen was in het zwart en ik had een rode smoking aan. Dat was heel erg, ha ha ha. Wat een verschutting. Iedereen vol respect in het zwart, ik in het rood.”

Hoe komt hij daar eigenlijk terecht? “Ik was hier vorig jaar met een van mijn 398 vriendjes. Nu ben ik de date van iemand van het Belgische Het Laatste Nieuws. Het is heel bijzonder dat ik hier als Nederlander mag staan.”

Evers, wijzend op een ‘dronken’ interview uit het verleden: “Ik heb hier een Erica Terpstraatje geloof ik.”

Het radio-interview van Gordon met Evers kunt u hier terugluisteren.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen