Giel Beelen wil Rob Stenders naar Radio Veronica

Giel Beelen, de ochtendspits-dj van Radio Veronica, zou het leuk vinden als NPO Radio 2-dj Rob Stenders zijn nieuwe thuiszender komt versterken. Er is zelfs al een poging gedaan. Dat heeft hij verklapt op NH Radio, meldt Radiofreak. Met de komst van Stenders naar Radio Veronica zou de Talpa-zender een publiek kunnen aanspreken van mensen die tien jaar geleden dol waren op het 3FM van toen en zijn meegegroeid met de dj’s van toen. Dat concept zou volgens Beelen goed kunnen werken.

Beelen ziet Stenders graag zijn nieuwe collega worden. “We waren er druk mee bezig, kan ik je zeggen, maar vooralsnog ziet hij helaas nog even op 2, maar we hopen dat het niet lang meer duurt. Het is een hoop die ik uitspreek. Ik ben geen baasje. Het lijkt me wel fantastisch.”

Oude 3FM-tijden zouden herleven. “Als ik bedenk wat ik ’s ochtends moet draaien, is dat veel uit onze tijd. Dat is precies waar Veronica voor staat.”

Als Stenders bij Radio Veronica het middagspits-slot zou krijgen, dan zou dat consequenties hebben voor de huidige middagspits-dj Niek van der Bruggen.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen