Frits Sissing overweegt Maestro-ticket Thierry Baudet

NPO 1-ster Frits Sissing gaat nadenken over een deelname van politicus Thierry Baudet aan zijn BN’er-programma Maestro, dat volgend seizoen terugkeert voor een vijfde serie afleveringen. Dat heeft hij laten weten aan NPO Radio 1. Baudet is een groot liefhebber van klassieke muziek en gaf vorige maand aan dat hij daarom graag aan Maestro mee zou doen. Doet hij straks mee? Sissing: “Ik weet het nog niet. Zo ver zijn we nog lang niet. Daar gaan we eens rustig over nadenken.

Maestro heeft geen moeite met het strikken van BN’ers. “Het is een luxepositie dat ze zich zelf aanmelden. Het is vaak meer een tijdsprobleem als mensen niet kunnen. Het programma heeft veel sympathie, het is leuk om te doen.

Hoe dan ook is het duidelijk dat Maestro straks zijn vijfde seizoen in gaat. “Ja, wanneer weet ik nog niet, maar het komt wel terug. Die beslissing is genomen.

Wie is eigenlijk zijn droomkandidaat? “Wie mijn droomkandidaat is? Ik zou Paul Witteman wel leuk vinden. Hij heeft veel verstand van klassieke muziek. Dat zou ik leuk vinden.

Misschien is het een idee om én Witteman én Baudet te strikken. “Dat zou wel vuurwerk zijn, ja.

Tot slot wilde Radio 10 ook nog weten of er dingen beter kunnen in het leven van Sissing. “Ik ben nog niet financieel onafhankelijk. Ik heb ook gewoon een hypotheek op mijn huis, ja. Er is niks bijzonders aan.

Foto: Avrotros, Nico Kroon

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen