Frits Sissing laat zaal lachen om Humberto Tan

Frits Sissing heeft tijdens een schnabbel in het Conservatorium Hotel een hele zaal laten lachen om het imagoprobleem van Humberto Tan. Dat meldt de Story. Sissing praatte in het Amsterdamse hotel de nieuwjaarsborrel van het bedrijf White Canvas aan elkaar en deelde daarbij ‘een als grap gecamoufleerde sneer’ uit aan RTL 4-ster Tan. “Ik had eigenlijk verwacht dat Humberto Tan deze avond zou presenteren, maar die heeft een dusdanig imagoprobleem dat ik hier vanavond ben“, begon hij.

Daarop werd er door de aanwezigen massaal hard gelachen, weet Story. “Het was niet voor niets dat Frits het imago van Humberto opvoerde: White Canvas is een bedrijf dat zich bezighoudt met reputatiemanagement en bedrijven en personen beschermt tegen de gevolgen van negatieve berichtgeving“, schrijft het weekblad.

Het bedrijf kan negatieve berichtgeving uit het verleden naar de achtergrond doen verdwijnen, legt de Story uit. “Iets dat Humberto wellicht over een aantal maanden zal overwegen als de storm rondom zijn persoon is overgewaaid…

Tan is al een jaar lang negatief in het nieuws vanwege dalende kijkcijfers en zijn vermeende affaire met Dionne Stax. De kritiek werd alleen maar erger toen zijn collega’s van RTL Boulevard hem de hand boven het hoofd hielden en toen hij zijn eerste exclusieve interview na Stax-Tan gaf aan de Wendy, waarop hij op bijna alle foto’s met ontbloot bovenlijf poseerde.

Het Story-artikel ‘Humberto heeft een probleem’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen