Deze BV’en doen dit jaar mee aan tienermoedershow

Het is bekend welke bekende vrouwen er dit jaar meedoen aan Vier Handen Op Eén Buik, de tienermoedershow die vooral bekend is van het YouTube-fragment waarbij Fajah Lourens tegen een tienermoeder loopt te blèren. Het gaat om Georgina Verbaan, Lucille Werner, Bobbi Eden, Monique Westenberg, Leonie ter Braak, Patty Brard, Tatum Dagelet en Kim Kötter. Zij gaan samen met nieuwe tienermoeders aan de slag om hindernissen te overwinnen.

Lucille Werner, één van de deelnemende bekende moeders, vertelt in het persbericht: “Zelf ben ik op oudere leeftijd moeder geworden. Het volgen van tienermoeder Noëmie tijdens haar zwangerschap heeft mij een kant laten zien van het moederschap die je maar zelden ziet.”

Deze jonge meiden hadden nooit gedacht dat hun leven zo’n wending zou krijgen. Een situatie met een grote impact op emotioneel, sociaal en financieel vlak. Deze dappere moeders kozen voor hun kind ondanks vele tegenwerkingen. De kracht van moederschap blijkt leeftijdsloos te zijn.”

Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 23 januari iedere dinsdagavond te zien om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3. In de eerste aflevering is Patty Brard de bekende moeder.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen