Boze Miljoenenjacht-man zet door: wéér naar de rechter

De boze Miljoenenjacht-meneer Arrold van den Hurk en zijn advocaat Peter Plasman zetten hun strijd tegen het RTL 4-programma voort. Hij is nog steeds niet tevreden met de 125.000 euro die hij in de tv-show won. Dat hebben ze laten weten aan de media. Van den Hurk sloot in 2013 een deal met de tv-bank, maar eigenlijk wilde hij doorspelen. Uiteindelijk zat er 5 miljoen euro in zijn koffer en dat geld wil hij alsnog hebben. Zelfs nu hij in september bakzeil haalde bij de rechter in Amsterdam.

Van der Hurk gaat in hoger beroep tegen die uitspraak. “De puf voor weer een nieuwe zaak en het geloof dat we kunnen winnen zijn er, anders zouden we het niet doen”, vertelt Van den Hurk tegen Omroep Brabant.

Wat hij met het geld gaat doen als hij uiteindelijk wel die 5 miljoen krijgt, weet hij nog niet. “Daar durf ik nog niet over te dromen. Laten we eerst maar eens kijken of het lukt.

Advocaat Plasman licht toe bij RTL Nieuws: “De vraag die voorligt: wanneer accepteer je het aanbod van de bank? Volgens de rechter is het spel afgelopen als de kandidaat op de rode knop drukt. Maar het hof zei dus eerder al dat dat te kort door de bocht is. Wij voelen ons gesteund door het hof en denken dat we een kans maken.

Lees ook: Miljoenenjacht-Arrold sluit hoger beroep niet uit (14 september 2017)

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen