‘Borsato en Tan hebben elkaar helemaal gevonden’

Marco Borsato en Humberto Tan, die onlangs samen een uur zelfverheerlijking op televisie brachten, hebben elkaar helemaal gevonden. Dat zegt moeder Mary Borsato in een vraaggesprek met de Party. Mary vindt het leuk dat Marco en Humberto zo goed omgaan met elkaar. “Ik vind het mooi dat mensen van elkaar leren. In hun liefde voor fotograferen hebben Marco en Humberto Tan elkaar helemaal gevonden. Hun hobby verbroedert en verbindt“, vertelt de vrouw.

Mary ziet haar Marco inmiddels als een professionele fotograaf. “Het bleef altijd maar een beetje bij het vastleggen van zijn kinderen, maar sinds zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje heeft hij zijn onderwerpen uitgebreid.”

Marco kan het zó goed, vindt Mary. “Het maakt niet uit dat het toevallig om mijn zoon gaat, want van iemand anders had ik het net zo bijzonder gevonden.

Veel mensen zullen denken: natuurlijk vind je het mooi omdat het door je kind is gemaakt. En dat is voor een stukje natuurlijk wel waar. Natuurlijk glim ik van trots als ik door zo’n foto-expositie loop met prachtige beelden die mijn zoon heeft geschoten. Maar ik ben niet zo’n moeder die daar niet even overheen kan kijken.”

Ik kan mijn kinderen objectief beoordelen, of het nou gaat om Marco, Sylvana of Armando.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen