Angela de Jong viel 20 kilo af met NewFysic-methode

Tv-columniste Angela de Jong van het AD is in 2017 twintig kilo afgevallen met behulp van de NewFysic-methode. Dat laat ze weten in gesprek met de Vriendin. De Jong had naar eigen zeggen last van ‘overgebleven zwangerschapskilo’s en die wilde ze eraf hebben. “Ik was er klaar mee. Ik zag mezelf op foto’s en dacht: ik herken mezelf niet meer. Ik koos voor de methode NewFysic. Je werkt dan met een persoonlijk voedingsplan, daarnaast slik je voedingssupplementen“, zo laat ze weten.

Het slikken van pillen vond De Jong wel een drempel. “Dat vond ik wel even een dingetje. Wat zit erin? Is het wel gezond? Het gerucht gaat dat koningin Máxima het ook op deze manier doet, of heeft gedaan. Dus ik dacht: de RVD zal vast wel hebben gecheckt wat er in die pillen zit.

Het bleken wonderpillen, aldus De Jong. “In vijf maanden tijd viel ik twintig kilo af. Ik ben trots dat het me is gelukt en ben blij als ik in de spiegel kijk.”

Al was het voor mij niet iets levensveranderend, hoor. Ik kreeg al vaak complimenten over mijn uiterlijk. Maar dat ik nu eindelijk gewoon een broek kan kopen in maat 42 die past, voelt wel heel lekker.”

Meer informatie over NewFysic vindt u op de website NewFysic.nl. De afslankmethode van NewFysic past bij iedere levensstijl.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen