5 Jaar Later ook met Hugo Borst niet terug in top 25

Geplaatst op Fri 12 Jan 2018 om 9:40

De Beau van Erven Dorens-show 5 Jaar Later wist donderdagavond voor de vierde avond op rij geen plek te veroveren in de dagelijkse kijkcijfer top 25. Daarmee doet het programma het officieel slechter dan RTL Late Night, dat vaak blijft steken op drie avonden op rij niet in de top 25. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ook de 5 Jaar Later met Hugo Borst trok weinig bekijks. Zijn openhartige en onthullende interview trok slechts 396.000 kijkers (9 procent) op de late avond.

Tot nu toe scoren de RTL 4-afleveringen van 5 Jaar Later als volgt: Jeroen Pauw (652.000 kijkers en 14 procent), Bram Moszkowicz (679.000 kijkers en 15 procent), Sacha de Boer (472.000 kijkers en 10 procent), Linda de Mol (1,4 miljoen kijkers en 29 procent), Jesse Klaver (264.000 kijkers en 6 procent), Susan Smit (365.000 kijkers en 9 procent), Epke Zonderland (373.00o kijkers en 9 procent) en Hugo Borst (396.000 kijkers en 9 procent).

5 Jaar Later heeft vanavond nog één kans op een mooie score. Met kijkcijferkanon The Voice of Holland als lead-in zal dat er wel in zitten. Hoofdgast is Halina Reijn.

Vorige week stond de 5 Jaar Later met Linda de Mol na The Voice geprogrammeerd. Dat werd met 1,4 miljoen kijkers de meest bekeken 5 Jaar Later ooit. De daarna volgende aflevering met Jesse Klaver is echter de minst bekeken aflevering ooit.

Foto: RTL
18 Reacties op “5 Jaar Later ook met Hugo Borst niet terug in top 25”


 1. Michelle

  Maar het ligt vooral niet aan Beau dat sinds jaar en dag al zijn programma’s floppen.

 2. David

  Hoe zou die Jesse zich voelen? Stijf onderaan tot nog toe….

 3. Frank

  Toch knap van Frans Klein dat hij dit zag aankomen en knap dat “bijna” alles wat Linda aanraakt in goud veranderd. Ik schat in dat top actrice Halina dat ook in zich heeft.

 4. Rick

  @Michelle Nee het ligt aan jou omdat deze programma’s vaak te moeilijk zijn voor je. Kun jij niets aan doen natuurlijk. Je kunt niet kiezen uit welk nest je komt.

 5. ik reageer ook ff...

  @MC: Waarom geen dagelijks bericht over de Vloggendr Hollanders wat giga slecht scoort maar wel over 5 jaar later…?

 6. Bart

  @Frank Slaat werkelijk nergens op wat je zegt. Of je moet Frank Klein (de broer van Frans) zijn.

 7. Ron

  Wel weer een goede aflevering gisteren, heb hem helemaal uit gekeken dit keer.

 8. Actries van Houten

  Volgens mij heeft de RTL4-kijker geen idee wat Halina doet. Ze is een toneelactries die af en toe een film- of tv-rol aanneemt en dan ook nog eens in een genre dat die RTL4-kijker links laat liggen.

  Voor de toekomst van 5 jaar later voorzie ik weinig goeds, tenzij er afleveringen op de plank liggen met Guus Meeuwis, Jeroen van Koningsbrugge en Frans Bauer. Of Barbie.

 9. Norvo

  @Actries: Halina heeft wel de nieuwste RTL-hitserie Meisje van Plezier bedacht (nou ja, ze heeft Weeds gekeken en toen gedacht: “Nee, wiet is niet chique. Hoertjes! Maar wel classy hoertjes!”)

 10. Dirk

  Gatsie, Halina. Zelfs voor de NPO-kijker een veel te elitaire gast. Ik gok op een van de laagste doorkijkpercentages ooit (95 procent van The Voice-kijkers zapt weg, gok ik).

 11. SOLANGE

  Bah Halina Reijn de opgepompte zus van Marijke Helwegen…die heeft niks zinnigs te zeggen dat laat ze al bij DWDD zien…

 12. @ SOLANGE

  Halina is typisch zo’n persoon die 24/7 acteert. Zelfs als ze bijvoorbeeld zit te schijten.

 13. Woodstock

  Krijgen we dirt bericht elke dag zolang de uitzendingen duren? Niet bijster creatief.

 14. X

  Ben benieuwd of de TVOH kijkers blijven zitten voor Halina.
  Ik persoonlijk vind haar hoogst irritant. Maar heb alleen de uitzending met Pauw gezien, de rest vond ik niet boeiend.

 15. Lyon

  De rtl4 kijker heeft niets met zo’n grachtengordel gekkie. Die heeft meer met
  het domme p oe p en p ie s niveau van oa mevr. De Mol.

 16. Mark

  Ha ha, Halina ook 1,4 miljoen. Denk zelfs dat Jinek nog meer kijkers trekt. En Ha Ha Halina onder 1 miljoen.

 17. Rubicon

  Goeie uitzending, goeie host en goede gast. Reclame funest bij dit soort programma’s

 18. _

  Een Amsterdamse politieman heeft eind april 2010 aangifte gedaan tegen Hugo Borst. Dit meldde het linkse NRC Handelsblad. Volgens de politieman van J00dse komaf zou Borst j0den beledigd en gediscrimineerd hebben in zijn voetbalcolumn in het AD destijds. Ik denk dat dit de oorzaak is van de lage kijkcijfers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.