Yvon Jaspers wil BZV ook wel op SBS 6 presenteren

Yvon Jaspers lijkt het ineens toch niet meer zo’n groot probleem te vinden als haar NPO 1-hit Boer Zoekt Vrouw door een commerciële zender zou worden uitgezonden. Ze zou een overstap voor het grote geld naar een zender als SBS 6 best overwegen, maar dan alleen als de show mee mag, laat ze weten op NPO Radio 2. “Nou, het ligt eraan. Als ik nou Boer Zoekt Vrouw mee mag nemen, dan wordt het weer een ander verhaal. Maar ik zou niet zomaar weggaan bij Boer Zoekt Vrouw. Zeker niet.” 

Voor een ‘grote zak geld’ overstappen naar SBS 6 ziet ze dus alleen zitten als Boer Zoekt Vrouw mee mag. Lange tijd beweerde Jaspers echter bij hoog en laag dat haar boerendatingshow absoluut niet door een commerciële zender gemaakt zou kunnen worden, en dat de NPO-investering erin daarom gerechtvaardigd is.

Buiten Boer Zoekt Vrouw om heeft Jaspers niet zo veel te doen bij KRO-NCRV. Kan een concurrent haar porren met een talkshow? “Nee, ik ben daar helemaal niet geschikt voor. Ik moet lekker buiten, ik moet op het erf.”

Ze wil alleen maar locatieprogramma’s maken. “Ik wil in elk geval op pad. Ik moet helemaal niet in de studio staan.”

Foto: KRO-NCRV, Linelle Deunk

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen