Veronica mikt in januari vol op Amerikaans drama

Waar vlaggenschip SBS 6 in 2018 mikt op een bijna volledig Nederlands schema en ook Net5 met meer eigen product komt, blijft Amerikaans drama de belangrijkste pijler van Veronica. De zender begint het jaar met veel series uit de VS. Dat heeft het station laten weten. Veronica begint op zondag 7 januari met het tweede seizoen van Lethal Weapon. In deze serie draait het om het politieduo Riggs en Murtaugh, dat elke week een nieuwe zaak probeert op te lossen op het gebied van drugs en moord.  

Vijf dagen later, op vrijdag 12 januari, trapt Veronica het elfde seizoen van The Big Bang Theory af. “Veronica is de vaste zender van The Big Bang Theory in Nederland. In het nieuwe jaar kan de kijker weer genieten van nieuwe afleveringen van de best bekeken sitcom ter wereld.

Veronica trapt af met drie afleveringen van The Big Bang Theory, maar vanaf 19 januari – de week erna – vormt de serie een uitzendavond met de nieuwe komedieserie Kevin Can Wait. Hierin staat Kevin centraal, een gepensioneerde politieagent die niet kan genieten van zijn vrije tijd als hij erachter komt dat zijn vrouw problemen voor hem verbergt waar zijn drie kinderen een grote rol in spelen…

Daarnaast heeft Veronica ‘op verzoek van veel fans’ de nieuwe crimeserie S.W.A.T. aangekocht, vanaf 19 januari elke donderdag om 20.30 uur op tv. Hierin zit een politieluitenant, die deel uitmaakt van de eenheid Special Weapons And Tactics, gekneld tussen zijn loyaliteit naar de plek waar hij is opgegroeid en de leden van zijn team.

Lethal Weapon: vanaf zondag 7 januari om 20.30 uur
The Big Bang Theory: vanaf vrijdag 12 januari om 20.30 uur
S.W.A.T.: vanaf donderdag 18 januari om 20.30 uur
Kevin Can Wait: vanaf vrijdag 19 januari om 21.30 uur

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen