Telegraaf VNDG deze week met drie nieuwe realityseries

Telegraaf VNDG blijft maar nieuwe programma’s toevoegen aan zijn online video-aanbod. Deze week gaat het om drie premières: De Gevaarlijkste Plekken van Nederland met Wilson Boldewijn gisteren, Hollandse Ondernemers in de States vandaag en Verborgen Gebreken met Pim Sedee morgen. Dat heeft VNDG laten weten. Met een catalogus vol Nederlands product hoopt VNDG in te spelen op de transitie van lineair naar on demand kijken. Bij VNDG vindt men veel nieuws en reality.

Waar men naar Netflix of Videoland surft voor drama en naar YouTube voor een grote variëteit aan onderhoudende content, kan de kijker tegenwoordig ook terecht op platforms als LINDA.tv en Telegraaf VNDG – ieder met zijn eigen signatuur – voor Nederlandse mini-programma’s.

Telegraaf VNDG begon gisteren met De Gevaarlijkste Plekken van Nederland, een tiendelige serie waarvan elke dinsdagochtend een nieuwe aflevering online komt. In de eerste aflevering staat de top vijf Nederlandse moordsteden centraal, met daarin onder meer een toelichting van John van den Heuvel.

Later volgen onder meer afleveringen over de gevaarlijkste werkplekken, de gevaarlijkste plekken voor luchtverontreiniging en de gevaarlijkste snelwegen.

Het vijfdelige Hollandse Ondernemers in de States, vanaf vandaag elke woensdagochtend op VNDG, gaat over succesvolle Nederlandse ondernemers in de VS. In iedere aflevering staat één ondernemer centraal, onder andere op het gebied van kaasmaken, bloembollen, en virtual reality.

Pim Sedee is vanaf morgen te zien met het achtdelige Verborgen Gebreken. Hierin helpt hij, samen met een expert, mensen die na de koop van een huis tot hun schrik erachter zijn gekomen dat hun nieuwe onderkomen verborgen gebreken heeft.

Het volledige programma-aanbod van Telegraaf VNDG kunt u hier vinden.

Foto: Telegraaf VNDG

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen