Te veel publiek bij RTL Late Night door sneeuw

De publiekstribune van RTL Late Night zat maandagavond veel voller dan normaal. Er moesten zelfs mensen worden weggestuurd. Dat vertelde Humberto Tan in zijn talkshow op RTL 4. De dagelijkse talkshows De Wereld Draait Door, Jinek en RTL Late Night dreigden met een publiekstekort te zitten vanwege de forse sneeuwval in ons land. Ze deden alle drie een oproep om alsnog hun studio gevuld te krijgen. Tan nam zelfs persoonlijk een videoboodschap op, maar die werkte iets te goed.

Er kwamen te veel mensen af op RTL Late Night. “Ik ben blij dat jullie hier zijn allemaal, want ik heb een oproep gedaan en gelukkig zijn jullie gekomen. We hebben zelfs mensen moeten wegsturen: zo druk was het. De mensen die zijn gekomen en niet binnenkwamen krijgen alsnog een kaartje om een andere keer te komen bij Late Night“, vertelde Humberto Tan in zijn door lage kijkcijfers geplaagde programma.

Ook Matthijs van Nieuwkerk sprak zijn dank uit aan het publiek in de studio. “We hebben een studio vol publiek. Daar leek het twee uur vanmiddag helemaal niet op. Fijn dat jullie gekomen zijn jongens. Ik geloof de meesten een beetje uit de buurt, maar dat doet er helemaal niet toe. Jullie zijn toch door de dikke sneeuw gekomen. Geweldig, daar doen we het voor. Bedankt dat jullie zijn gekomen jongens. Frans Bauer heeft het ook gehaald.

Eva Jinek moest het in haar programma bijna zonder Saskia Belleman doen. De rechtbankverslaggeefster werd gehinderd door de sneeuw. “Ik zat vast in Utrecht, want er reed geen trein naar Amsterdam, dus wilde ik hier kunnen zijn dan moest ik wat anders verzinnen.”

Mijn echtgenoot is in de auto gestapt met winterbandjes en hij heeft vanuit Amsterdam het halve medialandschap gered, want hij heeft de halve auto volgeladen met journalisten en is daarna weer teruggereden naar Amsterdam. Dus dat er morgen krant uitkomen enzo, is dankzij hem.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen