Taxichauffeur Matthijs had bekende-Nederlander-dag

Matthijs van Nieuwkerk kwam achter het bestaan van volkszanger Tino Martin omdat zijn taxichauffeur een bekende-Nederlander-dag had. Dat vertelde hij maandagavond aan de zanger in De Wereld Draait Door. Martin zat aan tafel omdat Van Nieuwkerk tot voor kort nog nooit van hem gehoord had, maar hij toch een Ziggo Dome-uitverkopende artiest is. “Ik zal eerlijk zeggen hoe ik erachter kwam dat jij bestond en dat jij zo ontzettend succesvol bent. Het is echt waar.

Het gebeurde allemaal recentelijk. “Niet zo lang geleden – en vandaar dat ik zo blij ben dat je hier zit: ik stapte een taxi in in Amsterdam en die chauffeur draait zich om en zegt: ‘Nou, ik heb een bekende-Nederlander-dag! Het is niet te geloven! Tino Martin stapt net uit!‘”

Van Nieuwkerk begreep niet over wie zijn taxichauffeur het had. “Ik denk: Tino Martin?! Ik Google even wie jij bent en kwam erachter welk succes jij hebt, dus er is iets raars aan de hand.”

Hij nodigde Martin uit om hem voor te stellen aan Nederland. “Je hoeft maar naar de Ziggo Dome te kijken en hij is vol, en toch zijn er nog een heleboel mensen die denken: wie ben jij?

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen