Soundos, Kaj en Carlos halen finale Expeditie Robinson

Geplaatst op Fri 15 Dec 2017 om 9:03

Cabaretière Soundos El Ahmadi, YouTube-presentator Kaj Gorgels en onbekende Nederlander Carlos Platier hebben de finale van Expeditie Robinson 2017 gehaald. Dat was donderdagavond te zien in de halve finale op RTL 5, die 1,3 miljoen kijkers trok. Het drietal versloeg in de halve finale Shelly Sterk en Niels Gomperts. “Kaj wist als eerst een plek in de eindstrijd te bemachtigen. Op finalisteneiland versloeg hij Niels in een uithoudingsproef“, legt een woordvoerder van RTL uit.

Hierna plaatste Soundos zich, die met bloed, zweet en tranen voor de allereerste keer een proef won. “Carlos, een van de vier onbekende Nederlanders, won ten slotte de bekende evenwichtsproef en is hiermee de derde finalist van Expeditie Robinson.”

Na een loodzwaar seizoen strijden de drie overgebleven kandidaten in de finale van volgende week nog één laatste keer tegen elkaar. Wie wint deze spectaculaire eindstrijd en mag zich de ‘Last Man Standing’ noemen?

Expeditie Robinson is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Volgende week wordt de finale uitgezonden.

Foto: RTL
15 Reacties op “Soundos, Kaj en Carlos halen finale Expeditie Robinson”


 1. Daan

  Bedankt voor de spoiler.

 2. p

  over spoilers gesproken.. 22:05 ging ik expeditie terug kijken op de rtlxl app .. eerste wat je ziet op de rtl app is een spoiler dat Soundos door was… #fail #why!?

  Als ik programma’s als dit gemist heb probeer ik spoilers niet te mijden, door geen FB of nieuwssites te kijken…

 3. Klaas

  Inderdaad @p. Ik had precies hetzelfde. Ongelooflijk! Hoe kan je nou op de startpagina van een terugkijk-app de uitslag van een programma verklappen. Ik had al een hekel aan RTLxl en dat is nu nog erger.

 4. Robert

  Heerlijk die Soundos, bijna iedereen had een hekel aan haar, maar ze bleef erin, want ze kon toch niks. Dat klopt eigenlijk wel, als laatste naar de puzzel en winnen.
  Dat rennen ging niet al te snel, ze was echter onderhand nog wel sneller dan haar naamgenoot bij Feyenoord, die komt niet meer vooruit.

 5. Prector

  @Robert

  Dat ze niks kan, betwijfel ik. Ze was ook finalist bij Wie is de mol? en dat word je niet zomaar. Ze is gewoon onderschat.

 6. Sander

  @Prector

  Natuurlijk kan ze wel iets, maar ik denk dat het in Robinson niet zo is dat ze wordt onderschat. Ze is sinds de samensmelting voornamelijk ver gekomen omdat ze niet als tegenstander werd gezien. Nu wint ze in mijn ogen toevallig een proef. Toch knap hoe ze zover is gekomen aangezien ze in het begin van de expeditie door iedereen werd uitgekotst, maar ze verdient het niet om te winnen.

 7. Klaas

  Wat mij het meeste stoort aan Soundos is dat ze er simpelweg al uit lag. Ze werd weggestemd maar kon er in blijven omdat de gene die door haar geblesseerd is geraakt niet meer verder kon. Hoe onterecht wil je het hebben…

 8. Woodstock

  Die Carlos, wat een leuke gast is dat!

 9. Ron

  Grinttegelbekkie Carlos zal het wel gaan winnen helaas. Ik ben sterk voor de underdog dit jaar, Soundos en een beetje Kay.

 10. Bart

  @Ron Alleen had Kay op het eiland van de onbekende moeten zitten. Hoe kun je je zo gedragen (alsof je het al helemaal gemaakt hebt) tussen bn’rs terwijl van die hele groep niemand je kent. De meeste kijkers ook niet. Wat een non talent.
  Carlos en Soundos zijn ook niet echt favoriet. Ik zou het wel een stunt vinden als die laatste wint. Dan heeft ze het heel goed gespeeld.

 11. Anonymous

  Klaas, Edith Bosch won in 2013 op exact dezelfde manier. Werd eerder weggestemd maar vanwege het opgeven van een andere kandidaat mocht ze blijven.
  Ik denk dat Soundos hem nog gaat winnen en dat heeft ze dan gewoon echt helemaal verdiend.

 12. Kaa

  @Daan

  Als je dit soort programma’s volgt, weet je dat je niet op sites als MC moet kijken!

 13. Kaa

  Als je de laatste aflevering nog moet kijken, bedoel ik uiteraad.

 14. Heer in het verkeer

  Die Carlos is wel lekker jammie jammie hoor! Die zou ik wel doen. (Hij mij niet, waarschijnlijk).

 15. Ron

  Alleen de motoriek van Soundos is wat ehhh ‘apart’ waardoor ze het misschien af zal leggen tegen een Carlos of Kay.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.