SBS 6 met iets nieuws: interactief sketchprogramma

Geplaatst op Wed 13 Dec 2017 om 15:48

SBS 6 lanceert in 2018 een interactief sketchprogramma, waarbij de kijkers kunnen meespelen. De tv-show heet Zoek De Fouten en is een productie van Talpa. Dat heeft de zender laten weten. Zoek De Fouten laat kijkers speuren naar continuïteitsfouten in verschillende korte sketches. “Ziet de kijker dat een actrice het ene moment een groene hoed draagt en het andere moment een rode? Of dat er ineens een plant op de achtergrond staat in plaats van de klok die er daarvoor stond?

In Zoek De Fouten zijn bewust in elke sketch continuïteitsfouten gemaakt. Van tevoren wordt aangegeven hoeveel fouten er in de sketch zitten. “Wie vindt ze allemaal?

Online zijn de sketches nogmaals te bekijken en is vervolgens ook te zien waar de fouten precies zaten. “Zoek de fouten is een interactief meespeel-programma voor het hele gezin. Iedereen kan meespelen maar men kan natuurlijk ook gewoon kijken en lachen om de sketches.”

Het is niet duidelijk op welke uitzendavond het programma komt te staan.

Foto: SBS
8 Reacties op “SBS 6 met iets nieuws: interactief sketchprogramma”


 1. Oh nee

  Fflop….Kim Lian presenteert t op zeker.

 2. Zipper

  Hoogstaand vermaak

 3. dr phil

  het is al een flop voordat het begint

 4. T

  Ehhhhh ok…. Als dit flopt, heb ik ook nog een idee voor een SBS6 show:

  3 bekende Nederlanders en 5 onbekende Nederlanders moeten vragen beantwoorden terwijl ze in een bakfiets van een berg afrijden. En degene met de minste punten en degene met de meeste punten nemen het tegen elkaar op in een wedstrijd Sumo worstelen.

  De winnaar daarvan, mag beslissen welke van de deelnemers het slechtst gekleed is, en die moet naar huis!

  Sensationeel! Heel Nederland heeft het erover! Je mág dit niet missen!

 5. Joop

  Ik lach me nu al een kriek van de mislukkelingen die mee gaan doen, en de show is nog niet eens begonnen.

 6. Bonnie Kreukboven

  Op papier is het al een flop. Maar Ome John is eigenwijs en de schoorsteen bij Talpa moet roken.

 7. Heer in het verkeer

  Debielentv 2.0

 8. BRAAK

  Ome John is niet goed meer bij zijn hoofd, een eigenwijs klein mannetje, die denkt dat, omdat hij miljoenen aan onzinnigheid heeft verdient, altijd het gelijk aan zijn kant heeft. Tijd voor een goede psychiater Sjohn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.