RTL Boulevard heeft nu ook een eigen app

Geplaatst op Mon 04 Dec 2017 om 17:29

RTL Boulevard, de showrubriek van RTL 4, heeft nu ook een eigen app. Deze is vanaf vandaag te downloaden in de app-winkel van Apple. Dat heeft RTL vandaag laten weten. De televisieshow mikt op mensen die niets willen missen van het laatste entertainmentnieuws. “In de app vind je ook de laatste video’s, fragmenten en uitzendingen van RTL Boulevard. De vertrouwde gezichten van RTL Boulevard praten je bij over het gesprek van de dag uit de wereld van entertainment“, aldus het programma.

De RTL Boulevard-app is te personaliseren. “Stel notificaties in, ontvang pushberichten en volg de sterren en onderwerpen die jou interesseren.”

RTL Boulevard heeft bovendien een nieuwe website. Daarmee deelt de showrubriek niet langer de site en app met het serieuze zusje RTL Nieuws.

De showrubriek is elke werkdag om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL
10 Reacties op “RTL Boulevard heeft nu ook een eigen app”


 1. Momo

  Dat is geweldig nieuws.

 2. Wijskijker

  Helemaal kudt.

 3. Daan

  Wat is nu dan het verschil met SBS/ Talpa?
  Of dan wel de website: http://www.show.nl

 4. Mink Vaillant

  Geen Android?

 5. Marry Hens

  Lekker belangrijk. Daar zit toch niemand op te wachten.

 6. Duiker64

  oh Jottummmmm, kunnen we Luuk ook tussendoor zien en horen hakkelen. Ik download de app gelijk

 7. frans

  Luthers bij boulevard , Bridget probeerde het kost wat kost recht te praten

 8. Wollter

  315.000 kijkers voor Tan…..een nieuw dieptepunt…

 9. Marcktv

  Boulevard sloeg gister de plank goed mis mbt de streakeraffaire van Maan en Frank Dane…Beau die maar bleef voeden dat haar reactie was overdreven..je gaat dan toch niet huilen? En Bridget die maar niet snapt dat dit seksuele intimidatie was…dat was het wel, dombootje..ze werd geïntimideerd op een seksualiserende manier, blote vent, zwiepend pikkie…die Frank Dane gaat best ver om een blote man te kunnen begluren…kom uit die kast en duik de sauna in…Frankie

 10. zozo

  RTL Boulevard rioolprogramma, maar dat past ook bij een rioolzender als RTL4

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.