RTL 4 stuurt Nederlanders naar Italiaans dorpje Ollolai

RTL 4 komt met een nieuwe realityserie waarin Nederlanders worden gevolgd die een nieuw bestaan opbouwen in het Italiaanse dorpje Ollolai. Het programma heet Het Italiaanse Dorp: Ollolai en begint in 2018. Dat heeft de tv-zender laten weten aan het AD. Ollolai kwam deze zomer in het nieuws omdat burgemeester Efisio Arbau ijverig bezig is het dorp nieuw leven in te blazen door huizen daar te verkopen voor 1 euro. Dat kan er nog wel af bij RTL, dus een opnamelocatie was snel gevonden.

Het dorpje van zo’n 1.500 inwoners en 27 vierkante kilometer hoopt dat er weer leven in de brouwerij komt en RTL 4 gaat daar een handje bij helpen.

RTL gaat Nederlandse gezinnen en stellen volgen die zo’n verpauperd 1-euro-huis kopen, opknappen en een nieuwe business beginnen die het toerisme in Ollolai in oude glorie moet terugbrengen.

Het lijkt erop dat RTL hiermee een opvolger gevonden heeft voor Helemaal Het Einde, dit dit jaar het hele jaar lang te zien was op de maandagavond van RTL 4. De uitzenddatum maakt de zender op een later moment bekend.

Eerder dit jaar maakte RTL Nieuws nog het volgende item over Ollolai:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen