RTL 4 na Everybody Dance Now met Time To Dance

RTL 4 komt na Everybody Dance Now opnieuw met een dansprogramma voor gewone mensen. Het programma heet Time To Dance en Dan Karaty is erbij betrokken. Dat blijkt uit een oproep van producent Blue Circle, die ook Everybody Dance Now maakte. Karaty roept mensen op om zich aan te melden. “We gaan naar het volgende niveau. Het is tijd om iets groots te doen. Het is tijd om te dansen. We zijn op zoek naar het allerbeste danstalent. Een solist, een crew, wat dan ook.

De choreograaf wil alleen het beste van het beste. “We willen gewoon memorabele, buitengewone acts. Ben jij dat? Alle stijlen, alle leeftijden: wees gewoon de beste. Dus breng je talent, wij kiezen de winnaar en de prijs: die zal het waard zijn.”

Everybody Dance Now heeft drie seizoenen gelopen op de vrijdagavond van RTL 4. Het laatste seizoen eindigde in februari 2015 met bijna 1,4 miljoen kijkers (19 procent).

De afgelopen seizoenen zond RTL 4 een dansprogramma met bekende Nederlanders uit: Dance Dance Dance. Die Talpa-show wordt nu weer even ingeruild voor een Blue Circle-productie.

Ook SBS 6 komt in 2018 met een dansprogramma met onbekende Nederlanders: InSync – Dance as one. Die wordt wél geproduceerd door Talpa. Lees hier meer over dat programma.

De oproep van Karaty ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen