Ronald Molendijk legt kritiek naast zich neer

Geplaatst op Thu 07 Dec 2017 om 10:00

Ronald Molendijk, het boegbeeld van het RTL 4-probleem, trekt zich niets aan van wat mensen van hem vinden. Dat heeft de beste vriend van RTL-programmadirecteur Erland Galjaard gisteren gezegd in RTL Boulevard. Molendijk is het ultieme voorbeeld waarom het nieuwe Boulevard niet zo geliefd is als het vroegere Boulevard met Albert Verlinde aan het roer. De showrubriek wordt verweten een parade van ego’s te zijn en Molendijk loopt daarin voorop.

Hoe gaat Molendijk om met online kritiek? “Door je er gewoon níets van aan te trekken. Gewoon niets. Er is een mooi oud spreekwoord uit Rotterdam, dat heet: ‘Ze kunnen naast je bord schijten, als ze maar niet spetteren.’ Punt.”

Dat spreekwoord houdt Molendijk altijd in gedachten. “Dat is het gewoon. Wat maakt het uit wat mensen van je vinden? Ik bedoel: weg ermee.”

Nikkie Plessen denkt dat je het als BN’er toch nooit goed kan doen. “Als je een beetje karakter hebt, vindt de helft van de wereld je niet leuk en de helft wel leuk. Ik denk dat je dat gewoon moet accepteren. Je doet het toch nooit goed.”

Molendijk vormt samen met Galjaard een dj-duo.

Lees ook: Ronald Molendijk walgt van ‘aanvallen’ op Galjaard (september)

Foto: RTL
39 Reacties op “Ronald Molendijk legt kritiek naast zich neer”


 1. M

  Echt een vervelend arrogant druk adhd mannetje met een groot ego

 2. Baas B.

  Arrogantie krijgt een gezicht. Totale lul.

 3. Benny-Bjorn A.

  Incest. Op RTL het best.

 4. darius

  Molendijk maakt precies duidelijk aan waarom veel mensen afkeer hebben van deze zelfbenoemde bekende nederlanders. Ze zijn zo arrogant en vol van zichzelf dat ze uit het oog zijn verloren war hun salaris vandaan komt. Tegen je klanten durven zeggen: wat maakt het uit wat mensen van je vinden? Ik bedoel: weg ermee.” Stuitend.
  Maar ja, ook zij komen zich wel tegen.
  Ik denk dat veel mensen in de #metoo beschuldigingen ook moeten gniffelen om de verbijstering van BN ers die dit overkomt. Jij nog ergens een verborgen lijk in de kast Ronald?

 5. Hohoho

  Een bord voor de kop 🎅

 6. Telegraaf

  De RTL botox hoofden zijn de arrogante kwallen van 2017.

 7. Beau ter Ham

  Geen sympathieke kerel zonder enige vorm van zelfspot of reflectie.

 8. Eindregie

  Grappig. Hij zegt: Wat maakt het uit wat mensen van je vinden ? Nou dat mag. Maar waarom ga je dan op televisie ? Dan vraag je er toch om dat mensen iets van je vinden ?

 9. Anouk Smullers

  Wat een vreselijke man is dit toch, je zal maar elke dag wakker moeten worden naast deze vogelverschrikker, dat zuurkool dunne haar, rare eendenbekkie en grijze gele tandjes. #wegermee0

 10. GJ

  Ronald en Bridget zijn beiden de meest arrogante personen van RTLB en het toonbeeld van zelfingenomenheid.

 11. Wollter

  Molendijk zegt wat hij vindt en dat is ook weer niet goed….

 12. Max

  Reacties hier spreken boekdelen.., ongenuanceerd schelden en op de man spelen. Je zal wel gek zijn om je daar iets van aantrekken. Zielig van de mensen die zo nodig gal moeten spugen. Lekker anoniem lekker schelden.

 13. Erik

  Ik erger me mateloos aan die gast. Arrogant en smerige maniertjes. Kan het niet zo goed uitleggen maar komt ‘koud’ over.

  Ik vraag me af wat zo’n gezellige en hartelijke dame als Wendy van Dijk doet met dit figuur in haar vriendenkring.

 14. robb

  Ik kijk meestal tot de eerste reclame daarna DWDD ,oude boulevard was veel beter daar zat iemand met charisma ,er zitten nu alleen maar ja knikkers die doen wat van boven af komt behalve Peter R ,toch zijn de kijkcijfers gelijk gebleven.

 15. Bonnie Kreukboven

  Wat een enge man. Zelfingenomen overjarige mislukte DJ. Zonder zijn vriendje Erland was hij nooit op tv gekomen.

 16. Jack Wolff

  Typisch…Ik ken ook een gezegde. Het ene zeggen en het andere vinden.

 17. Jeffrey

  Het gaat niet alleen om zijn arrogante houding.
  Maar vooral zijn onkunde!!! Die verteld met enig regelmaat totale onzin. Dat niemand van de redactie hem daar op aan spreekt is nog zorgelijker.

 18. Frans

  Onzin, praat Petertje van de Vorst al jaren bij boulevaard

 19. GW

  Oh, was dat de reden waarom hij onlangs die hysterische instagram-post plaatste met de tekst “jullie zijn stom huilie huilie!”? Omdat het hem allemaal niks deert? Oh nee dat was omdat hij zijn vriendschap met Erland wilde verdedigen toch? Uhu, suuuure.

  Je zit met je hoofd op TV. Je weet wel, die business waar je niet de luxe hebt om je kont af te vegen met wat de kijkers van je vinden omdat kijkersaantallen zeg maar de corebusiness vormen van wat je doet. Vertel het tegen de makers van RTL Late Night dat imago er niet toe doet.

  Die man wordt echt met de dag ongeloofwaardiger. Is echt heel hard bezig om in rap tempo zijn eigen graf te graven.

 20. GW

  @Jeffrey:

  Yup. Dat is het meest zorgelijke inderdaad.

  Het ging onlangs om Taylor’s Swift nieuwe album. Hij was niet alleen niet op de hoogte van de beef tussen haar en Kanye, wat haar imago tot een dieptepunt heeft doen geraken en waar ze aan refereerde in haar nieuwe clip, hij beweerde met droge ogen dat ze zelf in d’r eentje aan de knoppen draaide.

  Bridget:”Er zit toch een heel team achter?”

  Ronald Molendijk:”Nee joh.”

  Dus even resumerend. Ronald Molendijk denkt oprecht dat een succesvolle artiest, wat in feite de kip met de gouden eieren is voor een platenmaatschappij, compleet alleenheersend te werk kan gaan bij diezelfde platenmaatschappij.

  Managementteam: “Wat zei je Taylor Swift? Wil je een 2017 Smurfenlied cover van Pierre Kartner opnemen, met een remix van Driesje Roelvink en een bijbehorende videoclip van Dave Roelvink? Is goed. Doe maar meisje.”

  En dan die faux-pas over de ophef over kaartjes op de zwarte markt waar hij de concertkaartjes van Dotan aanhaalde. Die daarna gratis bleken te zijn…

  I just can’t with Ronald Molendijk. Die man is echt te dom om te poepen.

 21. Yoshi

  Heel goed ! Als je feedback krijg doe je er gewoon niks mee!
  Nadat hij Idols deelnemers heeft uitgekafferd is het nu zijn beurt: Karma

 22. zipper

  Hahaha Anouk Smullers! Spot on!

 23. Jim Freeman

  Als je al die RTL Boulevard figuren naast elkaar zet dan springt alleen Beau er uit. Geeft Beau een eigen show en je krijgt tenminste iets authentieks. Maar dat snapt die Soepkip echt niet!
  De rest is Bagger! Die Molendijk, R de V, Bridget, Olcay…wat een stelletje nietszeggende bieterukkers bij mekaar. Galgjaard zoekt ze wel uit moet ik zeggen. Het RTLB van vroeger met Beau, Winston, Albert en Daphne had ook meer inhoud en klasse dan tegenwoordig. BTW RTL Late Night valt voor de 3e opeenvolgende keer buiten de Top 25. Lekker bezig Erland. Vraag me af wat Wendy hier nu allemaal van vindt?
  Die denkt…zeg ff lekker niks….zit goed hiero bij Erlandjuh en ik straks lekker met Ronaldje de kerstboom optuige….Lache toch?

 24. Ingrid

  Ronald en Bridget,dat is pas een stel wat elkaar verdiend.
  Arrogant, empathieloos,geen zelfreflectie, narcist, kortom past precies bij Boulevard!

 25. klara

  HELEMAAL EENS MET FREEMAN !!!!!!!

 26. Kees-Jan

  Inderdaad, 1 Grooooote EIKEL is “t

 27. keesjan

  Hij zou zich juist wat van de spetters stront op zijn bordje moeten aantrekken, daar leert hij van maar nee, grote muil, meer niet!

 28. Fons

  Niet erg positief allemaal over deze man haha. Klopt helemaal…..super nare vent die prima bij Galjakkes past.

 29. Maggoos

  Ik vind Ronald juist goed voor RTLB. Hij vertelt met passie over zijn liefde voor muziek, oud of nieuw, hij weet er boeiend over te vertellen. Op een veel leukere en interessantere toon dan bijv. die saaie Gerard Ekdom bij Humberto.

 30. Lekker

  overschatte, DJ , die al jaren op zn retour zit en door erland ineens weer op tv komt.
  Hoop bla bla , denkt overal verstand van te hebben.
  en als hijeen 18 jarige dj intervieuwd zit hij als een jongen van 15 te giegellen

 31. Laura Vamp Fatale

  Of het nou in medialand is, of in de sport of in de muziek of waar dan ook waar je je kop een beetje boven het maaiveld uitsteekt, er is 1 gouden regel.
  Die regel is : opgaan…..blinken…….verzinken.
  Niet dat dat blinken voor die Ronald opgaat , natuurlijk niet.
  Maar het kan lang duren maar eens zal hij VERZINKEN.
  En dan is het einde verhaal voor hem.
  Maar ja, dan staan weer andere ego,s op.
  xxx

 32. Bart

  @Jim Freeman Helemaal eens.
  Los daarvan is Peter R de Vries is wel vaak maar heeft hij ook wel echt wat te vertellen en voegt hij is iets. Of je het nu met zijn mening eens bent of niet.

 33. A.Zijn

  Kan die doen, maar als er bijna geen kijker is die op hem zit te wachten zou je zeggen dat het een keer gaat ophouden. Vreselijke kerel. Winston en Albert worden ontzettend gemist, dat blijkt nu wel.

 34. dr phil

  albert ja maar winston die arrogante klootzak die zeker niet

 35. toxilogic

  Een Trumpje die Molendijk, ter ‘verdedeging’ moet ik zeggen dat hij al een arrogante kwast en matige DJ was toen hij in Nighttown (Rotterdam) draaide begin jaren 90. Dat hij in de RTL familie is opgenomen laat zien hoe fout die club tegenwoordig is.

 36. Freek

  Molendijk van de wereldhit ‘De rode schoentjes’…

 37. valerie

  Narcisme ten top.
  Je helpt een programma om zeep maar dat maakt allemaal niets uit want je zit zelf met je kop op tv.
  Wat een loser

 38. HENK

  WAT EEN WALCHELIJKE KEREL IS DAT !
  ECHT OMTEKOTSEN !

 39. HENK

  Wat een walgelijke man is dat !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.