Ronald Molendijk legt kritiek naast zich neer

Ronald Molendijk, het boegbeeld van het RTL 4-probleem, trekt zich niets aan van wat mensen van hem vinden. Dat heeft de beste vriend van RTL-programmadirecteur Erland Galjaard gisteren gezegd in RTL Boulevard. Molendijk is het ultieme voorbeeld waarom het nieuwe Boulevard niet zo geliefd is als het vroegere Boulevard met Albert Verlinde aan het roer. De showrubriek wordt verweten een parade van ego’s te zijn en Molendijk loopt daarin voorop.

Hoe gaat Molendijk om met online kritiek? “Door je er gewoon níets van aan te trekken. Gewoon niets. Er is een mooi oud spreekwoord uit Rotterdam, dat heet: ‘Ze kunnen naast je bord schijten, als ze maar niet spetteren.’ Punt.”

Dat spreekwoord houdt Molendijk altijd in gedachten. “Dat is het gewoon. Wat maakt het uit wat mensen van je vinden? Ik bedoel: weg ermee.”

Nikkie Plessen denkt dat je het als BN’er toch nooit goed kan doen. “Als je een beetje karakter hebt, vindt de helft van de wereld je niet leuk en de helft wel leuk. Ik denk dat je dat gewoon moet accepteren. Je doet het toch nooit goed.”

Molendijk vormt samen met Galjaard een dj-duo.

Lees ook: Ronald Molendijk walgt van ‘aanvallen’ op Galjaard (september)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen