Robert ten Brink geen fan van muziek Erland Galjaard

Geplaatst op Wed 06 Dec 2017 om 10:00

RTL 4-ster Robert ten Brink is geen fan van de muziek van zijn baas Erland Galjaard. Dat zegt de All You Need Is Love-presentator in weekblad Privé. Galjaard, programmadirecteur van RTL en de man van Wendy van Dijk, vormt samen met Boulevard-gezicht Ronald Molendijk een dj-duo. Ten Brink zit echter níet in een midlifecrisis en luistert gewoon ouwelullenmuziek. “Ik houd niet van house. Ik ben dan ook veel ouder dan Erland, ik ben zowat ouder dan iedereen“, lacht hij.

Ten Brink draait rustigere muziek. “Ik ben dj bij 40Up radio, internetradio voor oude knakkers. Dat doe ik al anderhalf jaar en dat vind ik heel leuk.”

Merkwaardig genoeg is Galjaard (50) wel een stuk grijzer dan Ten Brink (62). Komt dat door de zorgen om de kijkcijfers van RTL? “Precies, totdat All You Need weer begint, dan krijgt hij een nieuwe coupe omdat we zo goed scoren!“, grapt Ten Brink.

Hij is niet bang dat Galjaard hem op een gegeven moment te oud vindt en bij het grofvuil zet. “Dat een contract ooit niet meer verlengd zal worden, weet ik, dat moment wacht ons allemaal. Dat moment zal voor mij ook wel een keer komen. Maar ik hoop dat het gelijk komt met het moment dat ik er zelf ook genoeg van heb, dat ik de wil om in de spits te spelen niet meer heb.

Voorlopig staat Ten Brink nog drie jaar onder contract bij RTL en dat noemt hij ‘geweldig’.

Het Privé-interview met Robert ten Brink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL 
12 Reacties op “Robert ten Brink geen fan van muziek Erland Galjaard”


 1. Wietse Bart

  Wees blij Robert, ik vind het een misselijk stel en die Ronald is TOTAAL ONGESCHIKT voor op tv, een soort boekhouder die leuk doet. Jiskefet zou hem zo kunnen nadoen.
  Weg met die vreselijke niksnut. Ik zie hem al staan achter de disco, wat een sukkel.

 2. Erik

  Ik weet nog wel de tijd dat Robert regelmatig inviel om ‘de steen en been show’ van Jack Spijkerman op Hilversum/Radio 3 te presenteren. Dat deed hij altijd erg leuk.

 3. Ron

  Uitstekende DJ Robert ten Brink met een goede muzieksmaak, echt een programma waar het om de muziek gaat en niet om schijtlollige DJ’s met tenenkrommende muziek. Erg leuk programma op 40 UP.

 4. tommy

  robert ga plassen.
  je tijd is geweest.

  lelijk man.

 5. critikast

  Ten Brink is een van de grootste marionetten onder de presentatoren. Wat hij presenteert maakt hem niet uit, als het maar geld oplevert. Bovendien aarzelt hij geen moment om een stevige bruine arm te halen bij de zenderbaas voor wie hij werkt. Dit soort mensen waait met alle winden mee en zijn dus levensgevaarlijk als het oorlog wordt….

 6. @critikast

  nou dan heb je het artikel niet goed gelezen volgens mij, hij hemelt zijn baas juist helemaal niet op.
  Robert ten Brink is een ras-presentator

 7. critikast

  @ critikast

  En een gladde gluiperd, alleen heb jij dat niet door…Je reactie is daarvan een onomstotelijk bewijs !

 8. @critikast

  Ja want jij kan het weten zeker!

 9. @critikast

  Hoe haal jij uit t bericht dat hij zo likkerig naar zn baas dan?

 10. Erik

  Belachelijke reacties hier. Robert is een prima presentator die zeker nog wel even mee kan gaan. Vergelijk hem eens met trutjes als Kim-Lian, Sylvie Meis of Nicolette Kluijver. Helaas mag je je in dit land niet te oud zijn voor televisie en dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld Duitsland. Erg jammer want Robert is een vakman. Daar hoeft toch hopelijk niet over gediscussieerd worden??

 11. Bart

  Had RTL er maar meer zoals Robert

 12. keesjan

  bv een henny huisman, ook een topper, dat vindt zelfs robert ten brink(interview Story)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.