Robert ten Brink geen fan van muziek Erland Galjaard

RTL 4-ster Robert ten Brink is geen fan van de muziek van zijn baas Erland Galjaard. Dat zegt de All You Need Is Love-presentator in weekblad Privé. Galjaard, programmadirecteur van RTL en de man van Wendy van Dijk, vormt samen met Boulevard-gezicht Ronald Molendijk een dj-duo. Ten Brink zit echter níet in een midlifecrisis en luistert gewoon ouwelullenmuziek. “Ik houd niet van house. Ik ben dan ook veel ouder dan Erland, ik ben zowat ouder dan iedereen“, lacht hij.

Ten Brink draait rustigere muziek. “Ik ben dj bij 40Up radio, internetradio voor oude knakkers. Dat doe ik al anderhalf jaar en dat vind ik heel leuk.”

Merkwaardig genoeg is Galjaard (50) wel een stuk grijzer dan Ten Brink (62). Komt dat door de zorgen om de kijkcijfers van RTL? “Precies, totdat All You Need weer begint, dan krijgt hij een nieuwe coupe omdat we zo goed scoren!“, grapt Ten Brink.

Hij is niet bang dat Galjaard hem op een gegeven moment te oud vindt en bij het grofvuil zet. “Dat een contract ooit niet meer verlengd zal worden, weet ik, dat moment wacht ons allemaal. Dat moment zal voor mij ook wel een keer komen. Maar ik hoop dat het gelijk komt met het moment dat ik er zelf ook genoeg van heb, dat ik de wil om in de spits te spelen niet meer heb.

Voorlopig staat Ten Brink nog drie jaar onder contract bij RTL en dat noemt hij ‘geweldig’.

Het Privé-interview met Robert ten Brink kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen