Prominent schrapt Humberto uit huis-aan-huis-blaadjes

Voor Humberto Tan was 2017 het jaar waarin hij zijn onherstelbaar ogende imagodeuk opliep. Het heeft niet alleen effect op de kijkcijfers van RTL Late Night, maar volgens weekblad Story ook op de mate waarin partijen met hem willen samenwerken. Het blad ontdekte dat Tan is geschrapt uit de huis-aan-huis-blaadjes van stoelenfabrikant Prominent, waar de presentator het gezicht van is en bovendien een eigen stoelenlijn heeft. De fabrikant meent echter dat ‘er niets aan de hand is’.

Story vindt het echter buitengewoon opvallend. “Was hij eerst nog het gevierde uithangbord van luie stoelenfabrikant Prominent (die onder Humberto’s naam een voor gewone mensen onbetaalbare fauteuil op de markt bracht), tegenwoordig is zijn beeltenis niet meer in de huisaan-huisfolders van het bedrijf te vinden.

Hoewel Prominent dus aan Story heeft laten weten dat ‘er niets aan de hand is’, “blijft het opmerkelijk dat ze een BN’er voor wiens medewerking ze vermoedelijk de hoofdprijs betaalden niet langer inzetten in hun reclamecampagne“, aldus de Story.

Het blad wijst er ook op dat Tan zijn erebaan als presentator van de feestelijkheden rond de Olympische Spelen kwijt is. Na tien jaar wordt hij volgend jaar vervangen door ex-schaatser Mark Tuitert en zanger Roel van Velzen. “We wilden een keer wat verandering van spijs“, laat de organisatie weten.

Story weet echter wel beter: “Ook deze beslissing zou volgens insiders samenhangen met zijn imago-probleem.”

Al met al lijkt het er dus op dat Dionne Stax de RTL 4-presentator een hoop schade heeft berokkend.

Het Story-artikel Humberto’s Horrorkerst kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube-kanaal Prominent

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen