Ook Humberto Tan vreest voor lege studio door sneeuw

Humberto Tan vreest dat de publiekstribune van RTL Late Night vanavond niet volledig gevuld is door de sneeuwval in ons land. Daarom heeft hij mensen zojuist in 5 Uur Live opgeroepen om vanavond naar de studio op het Amsterdamse Rembrandtplein te komen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Nadat De Wereld Draait Door eerder vandaag ternauwernood een lege studio wist te voorkomen, is Humberto Tan met zijn RTL Late Night nog níet uit de brand geholpen.

Tan vreest voor een te lege publiekstribune. “Ik ben er bang voor. Ik heb daarom net een oproepje gedaan hier in de tuin voor de kijkers, in zestien centimeter sneeuw. Luister, mocht je in de buurt wonen van het Rembrandtplein in Amsterdam en je kunt veilig naar het Rembrandtplein komen, kom dan. Ik denk namelijk dat heel veel publiek vanavond niet kan komen, al zouden ze willen.

Het lijkt erop dat RTL Late Night vanavond minder klapvee kent dan normaal. “Over het algemeen zitten we eigenlijk altijd vol, maar ik denk dat het vanavond wel anders is. Dus: mensen in de buurt van het Rembrandtplein zijn van harte uitgenodigd. We beginnen om half elf. Als je om half tien of tien uur binnen bent: prima.

Ondanks dit ongemak is Tan niet boos op de sneeuw. “Ik vind het wel mooi, hoor. Het is heel irritant, maar wel mooi. Ik heb me ook laten ophalen. Normaal rijd ik gewoon, maar ik dacht nu: misschien is het niet zo handig. Dan kan ik me voorbereiden in de auto als het wat langer duurt. Dan laat ik me lekker rijden.”

Vanavond zitten onder meer Rico Verhoeven en Peter R. de Vries in RTL Late Night.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen