NPO’s Kamerbreed zwaait af met Balkenende en Rutte

Geplaatst op Wed 06 Dec 2017 om 12:48

Het politieke radioprogramma Kamerbreed van NPO Radio 1 gaat haar allerlaatste maand ooit in met twee bijzondere gasten: de premier van Nederland en zijn voorganger. Dat heeft Avrotros vandaag laten weten. Jan-Peter Balkenende is te gast op zaterdag 9 december en Mark Rutte op zaterdag 16 december. Daarmee heeft presentator Kees Boonman twee topgasten in zijn programma zitten. “Samen drukten zij de laatste vijftien jaar hun stempel op Nederland.”

Jan Peter Balkenende en Mark Rutte zijn te gast in de laatste twee uitzendingen van Kamerbreed die door Kees Boonman worden gepresenteerd. Hij was ruim elf jaar presentator van het politieke radioprogramma.

Na 34 jaar komt er op 30 december een eind aan Kamerbreed. Avrotros gaat vanaf 1 januari op werkdagen dagelijks een half uur besteden aan politieke onderwerpen in het NPO Radio 1-programma Radio EenVandaag.

De allerlaatste uitzendingen van Kamerbreed zijn op 23 en 30 december en worden gepresenteerd door gastpresentatoren Suzanne Bosman en Jan Mom.

Kamerbreed is elke zaterdag om 13.00 uur te horen op NPO Radio 1.

Foto: White house, public domain
4 Reacties op “NPO’s Kamerbreed zwaait af met Balkenende en Rutte”


 1. Bears' den

  En wat komt er op het tijdslot van Kamerbreed, iemand die het weet?

 2. really

  @Bears’ den: In het huidige tijdslot van Kamerbreed komt een nieuw programma van de AVROTROS, gepresenteerd door Jort Kelder. Zie http://pers.npo.nl/nieuwe-npo-radioprogrammering-definitief/

 3. Kaaskijker

  Haha! Maar twee (en nu drie) reacties! Dit is niet bepaald een hot topic! En die braverik Jan-Peter Balkenende die altijd een beetje weg dook als er grootse zaken speelden. Ik ga niet luisteren.

 4. joost

  Balkenende, een gereformeerde in de politiek, dát zijn altijd de hele erge.
  Balkenende een man die de meerderheid van het Nederlandse volk negeerde inzake het referendum over de Europese wetten.
  Een minachting voor de democratie deze man en een koekenbakker eerste klas.
  Die eenzijdige linkse journalist Boonman noemt Balkenende een topper!
  Hij bedoelde natuurlijk tobber!

  Kamerbreed was de propaganda uitzending van de pvda.
  Logisch dat die nu verdwijnt, her socialisme heeft allen maar narigheid gebracht en loopt op haar laatste benen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.