Nickelodeon reanimeert Huis Anubis: elke dag om half 8

Nickelodeon blaast zijn vroegere hitserie Het Huis Anubis nieuw leven in. Kinderen kunnen vanaf maandag 8 januari elke schooldag om 19.30 uur kijken naar de Nederlandse productie. Dat heeft de zender laten weten. Het Huis Anubis heeft vier seizoenen gelopen bij Nickelodeon. Er zijn in totaal 404 afleveringen gemaakt, waarvan de laatste in december 2009 te zien was. Acht jaar later keert de bekende kinderproductie weer terug op de buis, met de herhalingen van toen..

Volgens Nickelodeon keert de serie ‘op veler verzoek’ terug. De serie gaat over het internaat Het Huis Anubis, dat een groot mysterie herbergt. Achmed Akkabi en Iris Hesseling spelen opnieuw twee hoofdrollen.

Nieuwkomer Nienke gaat op onderzoek, maar hoe meer ze probeert het mysterie te ontrafelen, hoe gevaarlijker het wordt. Er zit niks anders op dan de anderen in het huis er bij te betrekken. Kunnen zij samen het mysterie oplossen en is iedereen wel te vertrouwen?

Het Huis Anubis is vanaf maandag 8 januari elke schooldag om 19.30 uur te zien bij Nickelodeon en terug te zien op Nickelodeon.nl en in de Nickelodeon Play App.

SpangaS, de kindersoap van NPO 3, is elke dag tussen 18.15 en 18.40 uur te zien. Doordeweeks eindigt de uitzendtijd van kinderzender Zapp om 19.30 uur. Het Jeugdjournaal is elke dag de afsluiter van Zapp op NPO 3.

Foto: Nickelodeon

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen