Na Gordon Gaat Trouwen mogelijk Rogier Gaat Trouwen

Geplaatst op Sat 16 Dec 2017 om 12:00

De Leidse horeca-ondernemer Rogier van den Linden komt mogelijk met een eigen tv-show waarin hij op zoek gaat naar een geschikte partner. Dat vertelde hij vrijdagavond in RTL Late Night. Van den Linden haalde de finale van Gordon Gaat Trouwen, maar Gordon besloot om niet te trouwen. Nu komt de horecaman mogelijk met een soortgelijk programma. “Ik ben er wel voor benaderd. Er zijn een paar partijen die mij benaderd hebben of ik iets voor televisie wil doen“, aldus de onbekende Nederlander.

Zou het dan echt gaan om Rogier Gaat Trouwen? “Ja. Ik moet er nog even rustig over nadenken, maar ik sta er voor open en dan ga ik het rustig bekijken en bespreken. Dan gaan we zien wat er gaat gebeuren. Er komt zo veel op me af.”

Inmiddels heeft Van den Linden aan zo’n beetje ieder medium een interview gegeven: aan de ene na de andere krant, aan RTL Boulevard, aan RTL Late Night, aan Shownieuws. Zijn boodschap is dat hij Gordon niets kwalijk neemt. “Het deed pijn, maar ik ben heel erg blij met de keuze die hij gemaakt heeft.”

Het doet pijn, maar het was wel het juiste gevoel. Ik had ook die twijfel, hij had die ook en bij twijfel moet je oversteken. Hij merkte die twijfel al en ik ben heel blij dat hij voor mij de keuze heeft gemaakt om me niet te vragen, want anders had ik inderdaad ja of nee moeten gaan zeggen. We zijn zo intensief met elkaar omgegaan en die twijfel proefden en voelen we allebei.”

Nu is het dus de beurt aan de horeca-ondernemer om een man te zoeken. “Ik heb heel veel reacties. Mijn Instagram wordt overspoeld met berichten en aanzoeken.”

Foto: RTL
26 Reacties op “Na Gordon Gaat Trouwen mogelijk Rogier Gaat Trouwen”


 1. Uhhh

  Hahahahahahahahaha

 2. Remi

  … Misschien kunnen ze gewoon eens een vriendinnetje zoeken ?

 3. NPO

  Wat een walgelijk RTL kliek.

  Wie vertrouwd deze poedersnuivers nog.

 4. aammehoela

  Boycotten dat gedoe. En het dan raar vinden dat stiekem maar zeker de tolerantie van dit soort mannen afneemt. Want naast de 2 miljoen die naar deze bagger kijken zijn er ook velen die toch hun vraagtekens gaan zetten bij teveel toegeven aan dit soort gasten.

 5. Shirley

  Ik kan me natuurlijk vergissen, maar ik heb het idee dat Gordon het niet lang meer maakt.

 6. Roderick uit t'Gooi

  Hahahahajaj

 7. animo

  De sjaal man kan het nog groter.

 8. Laurens

  Waarschijnlijk een aanbod van SBS6!

 9. David

  Ik heb het nou wel gezien…. Niet interessant genoeg ook…

 10. Lariekoek

  Zijn er dan nog levende wezens die geinteresseerd zijn in deze pulpshows?

 11. Wijskijker

  Alles voor de aandacht.

 12. B

  Niets ten nadele van deze Rogier, maar het lijkt me niet de meest uitgesproken en interessante tv opleveren.

 13. Snuifje

  Dat er voor dit soort programma’s een doelgroep is, maakt mij heel verdrietig.

 14. Vrede

  Wat een dom idee. Gordon heeft veel charisma en humor,daardoor is zo’n programma ook leuk(Jan Smit gaat trouwen zou ik al overslaan) maar Rogier viel in deze show al stil,is te rustig en op humor kon ik hem niet betrappen.
  Goede kerel maar niet voor een eigen show(en dat zeg ik als Leidenaar)

 15. Mark

  Idd, SBS heeft nog dezelfde dag aan de lijn gehangen. Gelijk uitmelken die handel.

 16. Ron

  Gewoon een follow up van maken op RTL uiteraard, maar dan ook met Manuel erbij.

 17. Duh

  En ook nu zullen er weer vele tokkies kijken.
  Dat gordon zo nep is dat wist ik al lang.
  Die doet alles voor geld. Hopelijk kan er ook weer voor 1 euro per bericht
  ge-sms-ed worden als Rogier wel of niet gaat trouwens.
  Nog meer tokkie geld naar RTL

 18. koen

  Het is algemeen bekend zolang Gordon op TV is belazerd hij de boel en het is jammer dat een heel mensen hier instinken .
  Wat mij betreft Gordon boycotten en geen programma meer kijken waar hij inzit .
  Want het is een rasechte supernicht en dit is niet ten voordele van hem of haar want ik weet zijn rol niet.

 19. Kees-Jan

  Oud wijf,die Gordon. Zielig,gewoon.

 20. echtwaar

  En jaar hoor, we hebben het te pakken, de ene na de andere idioot die op tv een partner gaat zoeken om te trouwen. Wat een geflipte halvegaren.

 21. Raar, maar waar

  Wendy, Erland en Gordon kunnen net zo goed tegen kritiek en persvrijheid als een gemiddelde Arabische dictator.

 22. Annoniemus

  Die Rogier deed alleen maar mee om het homo-vaderschap in beeld te brengen , dus is hij ook een smerige gore oplichter die van meet af aan wist dat er nooit getrouwd zou worden , het zelfde geld voor dat nep Italiaantje !
  Wat een engnekken zijn het toch die gasten !

 23. anonymous

  Die foto, mijn god.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat Gordon niet
  met dat emotionele lelijke watje Rogier wilde trouwen.

 24. Roos

  Gordon vind ik een v*eze *ude onaantrekkelijke man. Aleen al de gedachte dat je met zo een opgeblazen ego en d*kz*k wakker wordt in een bed maakt me fysiek onwel.

 25. Paty Brard

  Gordon heeft een heerlijke tong hoor !

 26. Jahbah

  Dat sjaaltje… kijk mij eens hip zijn sjaaltje. VRE-SE-LIJK…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.