Mattie Valk opeens in radio-uitzending Giel Beelen

Geplaatst op Wed 06 Dec 2017 om 14:00

Giel Beelen had vanochtend in zijn radioshow op Radio Veronica ineens zijn directe concurrent Mattie Valk van Qmusic aan de lijn. De Giel Mobiel was namelijk in zijn handen terechtgekomen. Dat was te horen op de FM. Beelen vond het leuk om Valk te spreken in zijn bekende radiorubriek. Ondertussen zat Valk aan de andere kant te werken in zijn eigen radiostudio. “Wat leuk je aan de lijn te hebben. Jij bent nu gewoon even al die hits aan het doorpompen of zo?“, vroeg hij aan Valk.

Valk gaf aan dat de muziek inderdaad op volle toeren aan het draaien was op Qmusic en er onder meer een plaat van Martin Garrix aan zat te komen. Beelen: “Ik heb nog een minuutje ongeveer, Giel.”

Vervolgens ging het vooral weer over Valks radioruzie met Wietze de Jager. Beelen: “Mattie, ik ben gewoon benieuwd hoe het met je gaat. Het is fijn je aan de lijn te hebben, het is een beetje gek dat het op de radio is nu. Ik heb gevraagd of je mee wilde doen met The Roast, maar ik snapte ook dat het met de actualiteit van het afgelopen jaar iets te vroeg vond. Maar hoe gaat het met je?

Valk: “Eigenlijk wel weer goed, in alle eerlijkheid. Het is geen geheim dat het een beetje een rumoerig jaar is geweest. Sowieso voor ons beiden, denk ik Giel, qua radio. Ik heb de draad weer opgepakt en en met Fien en Igmar aan het knallen elke ochtend. Ik zit weer lekker in mijn vel en heb er weer zin in.”

Beelen: “Dat vind ik fijn om te horen uit een soort liefde voor radio.”

Valk: “Ik ben nu alsnog op een andere zender te horen. Ha ha.”

Beelen: “Omdat ik hier nu in de Talpa-groep rondloop waardoor ik ook Wietze al een keer ontmoet heb, probeer ik jullie alle twee een beetje aan elkaar te koppelen. Ik merk dat Wietze nog een beetje de boot afhoudt. Stuur jij nog wel eens een berichtje naar hem?

Valk: “Ik heb er alles aan gedaan om weer eens aan tafel te komen, maar dat is voor hem op dit moment echt geen optie. Ik wil hem heel graag nog wat dingen zeggen en vertellen, maar daar is hij niet aan toe. Ik hoop nogmaals dat het in de komende periode wel gaat gebeuren.”

Beelen: “Hoe rijdt hij eigenlijk die Tesla?

Valk: “Giel, ik ga de uitzending in.”

Foto: Radio Veronica
10 Reacties op “Mattie Valk opeens in radio-uitzending Giel Beelen”


 1. tommy

  giel beelen het heeft geholpen

  ik zie honden gebit lach niet meer

 2. Wijskijker

  Wat een stelletje mutsende wijven die plaatjesdraaiers.
  Als de één niet met de ander wil praten wat kan jou dat schelen.

 3. Frans

  wat me altijd opvalt is het puberaal gedrag van die radio D.J

 4. Erik

  @Frans: dat heet je aanpassen aan de doelgroep. Enzoknol is bijvoorbeeld ook iemand die dat heel erg goed kan doen. Op een kinderachtige manier vloggen voor de juiste doelgroep. Die heeft het begrepen ;-)

 5. Christenhond

  Matennaaier.

 6. Hohoho

  Giel is een groot kind…🎅

 7. Peter Poot

  Judas aan de lijn..

 8. Fox Mulder

  Mattie is en blijft een Qlootzak!

 9. reiziger

  Mattie de grote verrader van 2017.

 10. joop

  Als Giel Beelen hiermee ingaat is hij net zo`n grote verrader als Mattie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.