Marianne Zwagerman kan makkelijk seks krijgen

Marianne Zwagerman, een van de bekendste mediakenners van ons land, kan heel erg makkelijk seks krijgen. Dat vertelt ze vandaag in een openhartig vraaggesprek met de Volkskrant. Zwagerman merkt op dat seks voor haar ‘wel het allermakkelijkste is om te krijgen’, waarop de interviewster vraagt of ze blij is dat dat nog lukt. “Hoezo lukt? Ik ben toch niet te oud? Ik ben 48 en bij een beetje voordelig licht ga ik door voor een vrouw van 38. Ik moet de mannen van me afslaan.”

De keuze is reuze voor Zwagerman. “Topsporters, dj’s, jonge jongens, het komt vanzelf naar me toe.

Maar wat zoeke jonge sportieve mannen dan bij Zwagerman? “Zeg ik ook vaak: ‘Wat doe je in godsnaam bij mij?’ Maar de laatste jongen antwoordde: ‘Ik vond je leuk op het strand en dacht niet meteen aan ons leeftijdsverschil van twintig jaar.‘”

Zwagerman is er blij mee. Ze valt namelijk niet op oudere mannen. “Omgekeerd zou ik er niet aan moeten denken om seks te hebben met een man van 68. Gatver, zelfs niet met Bruce Springsteen.”

Verder vertelt Zwagerman in het interview ook nog over haar vrouwzijn en haar figuur. Ze wil in de Volkskrant echter niet verklappen hoeveel kilogram ze weegt.

Het Volkskrant-interview met Marianne Zwagerman kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen