Man Annette Barlo vreesde haar te verliezen op Spa-set

Geplaatst op Mon 04 Dec 2017 om 11:06

De echtgenoot van Annette Barlo was bang om haar kwijt te raken aan een andere man toen ze vorig jaar besloot om haar comeback te maken als actrice in de SBS-serie De Spa. Dat vertelt de actrice in weekblad Story. De terugkeer van zijn vrouw in de schijnwerpers maakte Frank Timmer, producent van shows als Beste Zangers, onzeker. Tien jaar lang lag haar focus immers op het gezin. Barlo: “Natuurlijk is het lastig als je vrouw in de spotlights staat. Daar kun je als partner onzeker van worden.”

Barlo heeft daarom veel gepraat met haar man. “Voor alle relaties geldt: communicatie is het sleutelwoord. Gooi gewoon op tafel wat er speelt, punt. Dan kunnen er ook geen irreële verhalen in je hoofd gaan rondspoken.”

Gelukkig kent Timmer de tv-wereld als geen ander, aldus Barlo. “We hebben aan een half woord genoeg. Ik ben ongelooflijk druk geweest met De Spa, maar hij begrijpt dat als geen ander. Hij heeft me alle ruimte gegeven. Dat moet ook wel, want als ze thuis gaan lopen zeuren, trek je het niet om na een lange draaidag nog twaalf scènes uit je hoofd te leren.”

En heeft Barlo uiteindelijk geflirt op de set? “Verleidingen op de set? Welnee, ook wat dat betreft weet Frank hoe het werkt. En ik kan ook iemand bij de Albert Heijn tegenkomen. Dat moet je loslaten.”

Het Story-artikel Echtgenoot is bang Annette te verliezen kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS, Reinier Bergsma
4 Reacties op “Man Annette Barlo vreesde haar te verliezen op Spa-set”


 1. Sergio

  Wie??

 2. Pim

  Ik zou op de set van zo’n tergend slechte serie ook angst hebben mijn haar te verliezen…

 3. BBcee

  Maar als Anna Bol in Oppassen was ze zeker lekker.

 4. Otto Groeneveld

  Je niet druk maken 90 % van de vrouwwn pis naast het potje. Het is nu eenmaal zo

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.