Lange Frans maakt The Roast of Giel Beelen compleet

Geplaatst op Thu 07 Dec 2017 om 9:09

Lange Frans is het negende en laatste lid van het panel dat Giel Beelen gaat roasten in The Comedy Central Roast of Giel Beelen. Hij stond meteen te trappelen toen bekend werd dat Beelen de tweede Nederlandse ‘roastee’ is, na Gordon. Dat meldt de zender. “Koste wat het kost: hij moest en zou op dat podium staan. Ondanks dat hij met zijn twee meter lang altijd al op zijn radiovriend neerkijkt, is hij van plan om de Nederlandse shock-jock nóg een koppie kleiner te maken.”

Lange Frans: “Ik heb mezelf aangemeld, omdat ik waarschijnlijk een van de weinige mensen ben die ook iets aardigs over hem kan zeggen.”

Het complete Roast Panel bestaat uit: Lange Frans, Sylvana Simons, Peter Pannekoek, Soundos, Jebroer, Dennis Weening, Henry van Loon, Kaj van der Ree en Roast Master Gijs Staverman.

Vorig jaar, bij Gordon, bestond het panel uit Erland Galjaard, Erik de Zwart, Steven Brunswijk, Sophie Hilbrand, Bobbi Eden, Sander Lantinga, Peter Pannekoek, Bridget Maasland en Roast Master Jörgen Raymann.

The Comedy Central Roast of Giel Beelen is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Foto: Comedy Central
6 Reacties op “Lange Frans maakt The Roast of Giel Beelen compleet”


 1. Freggel

  Jezus, niet die l…

 2. Baas B.

  Ik weet nog goed dat die goedkope slet voor m’n deur stond met die nepgun. Sta weer te trillen.

 3. Sean

  Jemig, het is echt een zwaar teleurstellend rooster roasters dit keer. Echt jammer.

 4. Vrede

  Gelukkig iemand die we tenminste kennen.

 5. Reactie

  Flop.

 6. Het fantoom

  Sinds hij haar op zijn hoofd heeft, is Lange Frans zijn Mojo kwijt. Is dit meer mensen opgevallen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.