Klaas Dijkhoff geniet van tv-columns Angela de Jong

Geplaatst op Wed 13 Dec 2017 om 13:00

VVD-ster Klaas Dijkhoff geniet van de tv-columns die Angela de Jong schrijft voor het AD. Dat heeft hij haar laten weten in een videoboodschap in Tijd voor MAX. Dijkhoff en De Jong kennen elkaar van het programma De Slimste Mens: de slimsten vs de rest, waar ze vanavond allebei in zitten. Hij is onder de indruk van haar werk. “Ik geniet altijd erg van je columns over de tv, waarin je gewoon lekker zegt waar het op staat. Dan vind ik het wel extra lef hebben dat je nu ook op tv bent zelf.”

De VVD-ster vindt het leuk dat ze vanavond samen op tv te zien zijn. “We zullen maar niet verklappen hoe dat afloopt. Ga in elk geval door en blijf gewoon je mening geven, ook al heeft iemand daar wel eens moeite mee. Je komt daar toch het verste mee. En als je in de supermarkt bent, wees een beetje voorzichtig met je boodschappenkarretje en enkels die je misschien raakt.”

Wat bedoelt hij daarmee? De Jong: “Ik heb een grapje gemaakt dat ik een bloedhekel heb aan bejaarden die met een rollator zo tegen je kuiten aanrijden en dat ik toen ik een kind kreeg ze terugpakte door ze met mijn kinderwagen te rammen.”

De Jong maakte dat grapje in De Slimste Mens en is daar op sociale media flink voor afgestraft. Vindt ze het niet gek dat ze sinds De Slimste Mens zo bekend is? “Ik had daarvoor ook wel eens een statementje aan Shownieuws of Boulevard gegeven en weleens bij De Wereld Draait Door gezeten, maar dat ik mezelf zeven dagen achter elkaar op televisie zag was toch wel een heel nieuwe ervaring.”

Dat heel Nederland een mening over mij had, was ook een nieuwe ervaring. Dat is wel handig met mijn werk. Jullie komen er voortaan dus genadig van af“, knipoogde ze naar het presentatieduo van Tijd voor MAX.

Foto: Omroep MAX
10 Reacties op “Klaas Dijkhoff geniet van tv-columns Angela de Jong”


 1. Kirth Gersen

  Vetklep die De Jong. En niet altijd even snugger.

 2. Otto Groeneveld

  VVD ster wtf zeg. Dat is die galbak die A zegt en B doet. De man die namens zijn partij gevluchte Eritreeers vakantie laat voeren in hun eigen gevaarlijke land op kosten van de hardwerkende Nederlandse belastingbetaler, je bedoelt die schijnheilige hufter. Dit soort mensen zeggen nog dat ze een hoop stront van hun pareltjes lekker ruikt. Wat je wilt horen zegt die gek.

 3. H

  Iedereen heeft een eigen mening maar men denkt dat alleen een mening telt. Jammer.

 4. ruben

  als meneer Dijkhof het zegt dan bereikt het alle media,s.
  als Ruben het zegt dat zijn baas zijn adverteerders 2 x 3 per dag ging bellen, voor nep respons dat bereikt het de media niet.
  de baas was de juiste man op de juiste plek.

  foei foei mediacourant, cijfer 4.

 5. Bep

  Klaas heeft gelijk. Topcolumns.En dan hier steeds voor vetklep uitgemaakt te worden door ééncelligen is extra pijnlijk voor haar. Maar gelukkig heeft ze een grote schare fans.Ga zo door Angela, je vertegenwoordigt ook mijn mening.

 6. shrink

  Die Angela lijkt me een intelligente vrouw, althans een vrouw met een goed geheugen. Hoe komt het dan dat ze altijd zulke volkomen oninteressante meningen in haar stukjes ventileert? Die is leuk, die vind ik niks, die is aardig, die is onsympathiek, het wauwelt maar door. Probeer je kritiek eens naar een wat hoger niveau te tillen, Angela, je bent recensent in een landelijk dagblad, niet de buurvrouw die maar door blijft oh’en op een dodelijk saai verjaardagsfeestje.

 7. Lies

  @Angela: heb het hier al vaker gezegd, je columns lees ik met veel plezier. Je hebt jezelf goed op de kaart gezet ook door deelname aan De Slimste.
  Blijf scherp en blijf jezelf.
  Naast Youp van ‘t Hek eindelijk een vrouw wiens columns je niet wil missen.
  Verhelderend zo’n dame die met beide benen op de grond staat, Hilversum wakker schudt en thuis voor de kids zorgt. Houd rekening met veel kritiek, het wordt je door sommigen nooit gegund.

 8. wendy

  Angela misschien heb jij een hoge dunk voor Derksen,is hij de boeman van ons allen.Hopelijk dat Tan hem gewoon op zijn plek zet,en goed van zichzelf afbijt.Angela je stookt en giftig ben jij ook,slecht mens.Hopelijk dat je Prem ook een uitnodiging stuurt

 9. Johan de snor

  Zeg Wendy,

  ga jij eens even heel snel fatsoenlijk Nederlands leren, toiletschrobstertje.

 10. Bart

  @wendy Geniet nog maar even van Humberto bij RTL Late Night want die zit daar niet lang meer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.