Johan Derksen zou Frank Dane hebben ontslagen

Als Johan Derksen de leiding had bij Radio 538, dan had hij Frank Dane ontslagen na de piemelgrap met Maan de Steenwinkel. Dat zei de voetbalanalist maandagavond in Voetbal Inside. Derksen vindt het belachelijk dat Dane de zangeres kapot liet schrikken door een naakte man op haar af te laten rennen. “Ik vind het zo ontzettend onbeschaafd en ongepast. Die dj’s streven allemaal naar unieke content en van gekkigheid weten ze niet meer wat ze moeten doen“, briest hij.

De voetbal- en muziekkenner begrijpt dit soort radiostunts niet. “Ze presenteren een muziekprogramma! Profileer je door goede muziek te brengen en niet door een zangeres uit te nodigen, een meisje van 20 jaar die met haar ogen dicht staat te zingen, en plotseling een vent met een leuter voor haar neus te zetten.”

Dane heeft een echte misser begaan, vindt Derksen. “Deze flapdrol, die halve zachte die ook altijd bij Boulevard zit… Als ik bij Radio 538 zat, had ik hem er zo uitgeflikkerd.”

Radio 538 gaat Dane echter niet ontslaan. “Dat zegt veel over Radio 538. Dit is toch gewoon schaamteloos gedrag om een meisje te laten schrikken met een naakte kerel?

Eigenlijk moet Maan voet bij stuk houden en nooit meer naar 538 gaan, vindt Derksen. “Er zijn grenzen. Ik had gezegd: ‘Jongens, krijg lekker de pleuris, ik kom hier nooit meer.’ Maar 538 is het best beluisterde programma voor die bullshit-muziek, dus ze moet er weer heen. Dan gaat ze er weer met hangende pootjes heen.”

Ik had gezegd: ‘Schijt aan mijn carrière, maar ik ga niet meer naar jullie toe.‘”

Lees ook:
Radio 538 onder vuur om piemelgrap bij Maan (maandag)
Maan de Steenwinkel aanvaardt excuses Frank Dane (maandag)
Frank Dane tegen Maan: ‘Het spijt me zo ontzettend’ (maandag)
Radio 538 ontslaat Frank Dane niet (maandag)
BLVD: ‘Is heftige reactie Maan op blote man normaal?’ (vandaag)
Shownieuws wél kritisch over Talpa-collega Frank Dane (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen