Johan Derksen doet niet mee aan Comedy Central Roast

Het is uitgesloten dat er na The Comedy Central Roast of Gordon en The Comedy Central Roast of Giel Beelen ook een tv-roast komt van Johan Derksen. De RTL 7-ster moet er niet aan denken om mee te doen. Dat heeft hij gezegd in Voetbal Inside. Beelen vindt dat Derksen volgend jaar moet worden afgeslacht, maar daar heeft de voetbalanalist helemaal geen oren naar. “Nee, nee, absoluut niet! Nee, Giel Beelen vind ik al een plaag en die moet niet zeggen wat ik moet doen“, zo reageert hij.

Derksen vindt Beelen heel irritant. “Hij belt me ’s ochtends om zeven uur altijd en dan hoor je: ‘Giel Beelen, Veronica!’ En dan zit je meteen met je slaperige kop in de uitzending. Dan zeg ik altijd: ‘Tjoep, uit!’

The Roast is zo mogelijk nóg irritanter, aldus Derksen. “Dat is een programma waarbij er iemand gaat zitten en die moet finaal afgemaakt worden. Dan gaan ze thuis op de zolderkamer zitten en dan komen ze met een papiertje en dan lezen ze voor wat voor lul het is. Dat vind ik helemaal niet leuk. Dat is dan zogenaamd leuke tv. Ik doe daar niet aan mee.”

En dan zit dat hele koppel van bekende Nederlanders die overal opduiken zitten er weer. Daar wil ik niet bijhoren. Ik wil bij jullie horen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen