Humberto weet niet of RTL Late Night doorgaat na juli

Humberto Tan weet niet of hij na juli 2018 nog verder mag met zijn dagelijkse talkshow RTL Late Night op RTL 4. Dat zei de televisiester dinsdagavond in zijn programma op RTL 4. De kijkcijfers van RTL Late Night zijn dit jaar volledig ingestort: van maandag tot en met woensdag heeft het programma moeite om überhaupt de kijkcijfer top 25 te halen. “Ik weet niet hoe lang het voor mij nog duurt. Het kan volgend jaar afgelopen zijn, het kan nog tien jaar duren, ik weet het niet“, zegt hij.

Het is het risico van het vak“, aldus Tan, die zijn uitspraken deed toen het toneelstuk Roem werd besproken. Daarin speelt Victor Reinier een acteur die in een politieserie speelt, maar daar op botte wijze uitgeschreven wordt.

Het is geen onrealistische stuk, aldus Tan. “Natuurlijk is het een geschreven stuk, maar het zijn deels ook feiten. Ik bedoel: ik weet ook niet hoe lang het voor mij nog duurt.

Lage kijkcijfers leiden meestal tot een tv-exit en daar houdt Tan rekening mee. “Ik meen het echt: je weet het dus echt niet. Dat is de onzekerheid waar je het over hebt. Dat hebben we allemaal.”

Ik weet het gewoon echt niet. Ik weet niet of na 1 juli volgend jaar we hiermee doorgaan. Ik weet niet of we nog drie jaar doorgaan. Dat wist ik in jaar één ook niet.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen