Humberto Tan: ‘Het gaat slechter dan ooit met RTLLN’

Geplaatst op Tue 12 Dec 2017 om 14:07

Het is ook Humberto Tan niet ontgaan dat RTL Late Night sinds de afgelopen twee maanden met moeite de kijkcijfer top 25 haalt. Het is nog nooit slechter gegaan met zijn talkshow. Dat zei hij maandag in 5 Uur Live. Tan kan er niet omheen: van maandag tot en met woensdag hoort RTL Late Night vaak niet eens meer bij de 25 meest bekeken programma’s van de dag. Toch heeft hij het nog naar zijn zin. “Ja, zeker. Het gaat slechter dan het ooit ging, maar ik vind het nog steeds mooi.”

Het maakt het uitdagend, aldus Tan. “Nu is de uitdaging juist: hoe maak je het beter? Het is niet leuk als het niet goed gaat natuurlijk.”

De presentator hoopt het tij te keren. “Dat is aan de verschillende knoppen proberen te draaien. Wat kun je aan de onderwerpen veranderen? Wat kun je aan de vorm veranderen? Je kunt van alles de revue laten passeren.”

Wat hoopt hij uiteindelijk te bereiken? “De bedoeling is uiteindelijk om het voor een grote groep aantrekkelijk te maken. Kijkers komen te voet en gaan te paard. Je moet heel rustig proberen om mensen van je programma te laten houden en dat kost gewoon tijd.”

Tan zat eind september in De Wereld Draait Door om te praten over zijn lage kijkcijfers. Hij denkt niet dat zijn slechte scores liggen aan een vermeend imagoprobleem, gaf hij aan.

Foto: RTL
42 Reacties op “Humberto Tan: ‘Het gaat slechter dan ooit met RTLLN’”


 1. Otto Groeneveld

  Wat heeft die gozer toch een verschrikkelijke arrogante rotkop zeg. Het druipt er vanaf.

 2. Henk Jan

  Zelfreflectie bij RTL, hoorde het van de week ook al bij boulevard, Frank Dane werd heel voorzichtig de oren gewassen door Birgit.
  Dat was ud niet echt serieus te nemen, maar ze proberen het wel. Nu ook nog eens een keer zodat ik het ook geloof.

 3. Ron

  Het gaat slechter dan ooit, nooit gedacht dat het aan de items, gasten en bovenal door jezelf komt….? Trek je conclusies, tel je zegeningen en stop…

 4. NPO

  Wat een arrogante kop heeft die glibber aal.

 5. Jroen

  Je moet mensen van het programma laten houden? Tan.. Dat deden ze, in het begin. Maar jullie zijn het spoor bijster. Op donderdag en vrijdag hebben jullie een miljoenen lead-in. Wil niet zeggen dat het programma dan beter is..

 6. valerie

  Ik zie niet echt iets van ingrijpende verbeteringen aan het programma en ook aan de kritiek die er is mbt inhoudsloze gasten wordt niets gedaan. Triest.

 7. p

  ben zelf al meer dan een jaar gestopt met kijken…
  Niet omdat Humberto een imago probleem heeft, het is gewoon vaak niet boeiend. alleen voor bijzondere gasten kijk ik nog… maar zelfs dan zit ik tegen de tv te schreeuwen “vraag dan dit.. of dat”. het mag wel wat kritischer. Humberto wil te graag met al zijn gasten “vriendjes” zijn, dit komt vaak nep en gemaakt over.

 8. pepe

  alle “talkshows” hebben last van hetzelfde probleem mag vooral niet te zwaar worden dus lichte onderwerpen en veel vriendjes die hun programma moeten verkopen. Alleen naar de NPO kijken heel veel ouderen die niet zappen dus blijven hangen bij Pauw en Jinek daardoor blijft dat cijfer nog iets van op niveau

 9. Benny-Bjorn A.

  Dat Oemberto vreemd zou gaan boeit mij niet. Dat ik zijn kop veel te vaak op tv en in andere media zie waaronder reclamecampagnes en rare dansshows. En het volkomen kritiekloze vragen stellen aan een wel erg incestueuze tafel met gasten. Dat ergert me enorm. En velen met me, zo blijkt.

 10. jdj2050

  Het ligt niet aan het programma of de onderwerpen. Het is persoonlijk. Je toonde hypocriet gedrag en geen publiekelijk berouw en nu is het klaar.

 11. Roderik

  Jongelui trappen er steeds weer in om tegen uitmelksalarisje zich een burnout in te werken. Dit ten koste van oudere werknemers (40+) die door middel van schandalige leeftijdsdiscriminatie niet meer aan de bak komen.

  We moeten straks door tot de 70 jaar maar eigenlijk kan je gemiddeld op je 45ste een pil van Drion innemen. Want dan wordt maatschappelijk al aan de kant gezet.

 12. Bart

  Humberto het ligt hoofdzakelijk aan jou dat mensen niet willen kijken.

 13. Henny Huisman

  Ze moeten mij eens bellen als vervanger, ik trek de boel wel uit het slop.

 14. Jolien

  Je kan het niet doen keren want daar heb je het talent niet voor. En er is maar 1 verantwoordelijk en dat is deze talentloze nitwit.

 15. Baasje

  Sorry maar ik mot Tan niet meer. Altijd hetzelfde altijd dezelfde rtl koppen.
  Ben hem meer dan spuugzat. Vooral zijn domme lachen en dansjes BAH!!

 16. energy-x

  Tan en zijn programma hebben een imago probleem! arrogantie, weg met die man

 17. Woodstock

  Sorry Humberto, maar het ligt vooral aan jou. Je komt arrogant en nep over, met jouw vrolijke dansjes, betweterige houding, geen kennis van zaken hebt, en vooral grote sterren vaakl niet weet te waarderen.

  Vergeet nooit dat jij Dionne Warwick de tante van de succesvolle Whitney Houston noemde en kennelijk niet weet hoe groot Dionne zelf is.

  Daarnaast heb je met het vertrek van Marieke en jouw schaandaaltje geen credit meer bij een groot deel van jouw voormalig vaste kijkers.

 18. Maan Lover

  Ziet hij nou zelf niet dat het echt slecht gaat en dat dit de schuld is van die slechte redactie van rtl late night? oninteresante gasten enz

 19. Caryn

  Ik kijk al maanden geen late night meer. Ik heb het helemaal gehad met die Tan.
  Hij is teveel negatief in het nieuws met al die domme blonde vrouwtjes van hem.

 20. animo

  Peter R op herhaling bij Tan wie zit daar op te wachten.

 21. Peter

  Humberto Tan is een beetje de Barack Obama van de entertainment, ook zo’n coolboy die dansend, swingend met mooie praatjes de wereld nepte.

 22. Michiel

  VI gaat naar 4, wordt 1 uur en wordt breder qua onderwerpen en items.

 23. Paty Brard

  Ze moeten het mij het laten presenteren. Ik heb het in een week op een hoger niveau.

 24. TopShow

  Buiten uiteraard weer een top Voetbal Inside, gisteren ook genoten van RTL Late Night.
  Prima sfeertje.
  Jinek was weer hopeloos uit vorm.

 25. wendy

  Humberto is goed bezig,i like it. Vanavond weer naar die spontane man kijken. Ga zo door👍

 26. Wyatt

  Het was leuker toen Luuk er nog was. Misschien hem nog paar keer er in doen… En niet alleen als voiceover.

 27. Yamilah

  Waar is Beau onze verlosser?

 28. Annette

  Beau?? Beau met alleen maar flops op zijn naam?
  Samen met Kim-Lian is Beau de grootste loser in medialand.

 29. Bart

  Wat Michiel zegt hierboven of Beau op de plek van Humberto.
  Zolang Humberto daar blijft zitten wordt het niets meer. De kijker wil hem overduidelijk niet meer.

 30. @Annette

  Je hebt 100% gelijk.
  Kim Lian en Beau, beiden 2 losers.

 31. Ellen

  Vreselijke aansteller, dat lachen….en die dansjes…bovendien is hij haast niet te verstaan, slist en praat zo snel. Is Vlgs. Mij ook niet zo slim.

 32. Humberto

  Hoi Ellen,

  Ik heb wél een lange, dikke black cock voor jou.
  X

 33. Peter

  Roderik 
  Tue 12 Dec 2017 om 14:38

  Jongelui trappen er steeds weer in om tegen uitmelksalarisje zich een burnout in te werken. Dit ten koste van oudere werknemers (40+) die door middel van schandalige leeftijdsdiscriminatie niet meer aan de bak komen.

  We moeten straks door tot de 70 jaar maar eigenlijk kan je gemiddeld op je 45ste een pil van Drion innemen. Want dan wordt maatschappelijk al aan de kant gezet.

  ———

  Jongeren met klem afraden om bij tv te gaan werken. Creativiteit is er uit gemept. Er werken voornamelijk mensen die de ballen verstand hebben van tv en voornamelijk naarceigen smaak kijken. En alles draait alleen maar om kloppende excelsheetjes.
  Het is een zielloos iets geworden.

 34. Peter

  En jongeren moeten hongerloontjes en vervolgens doorbikkelen tot 12 uur per dag ook niet meer accepteren.

 35. wendy

  Humberto, mijn goedlachse lieverd.Maak Je niet druk met die zurepruimen,en met al die negatieve mensen.Zijn zo makkelijk in te pakken door die Angela en Derksen, ze gaan gewoon de kudde achterna .Maar ik weet dat een zwarte man sterk in zijn schoenen staat,dus bij deze heb ik je heel veel gezegd

 36. Rik

  @wendy Humberto met al zijn maniertjes en onderwerpen zijn juist het symbool van kudde gedrag.

 37. Pat

  Humberto is fake. Dat ziet toch iedereen?

  Stelt geen echte vragen. En is dus vriendjes met iedereen.

  Saai saai saai saai

 38. Annoniemus

  Men wil deze bruine broeder niet meer zien , amen !!!

 39. Sjakie

  Hij had niet aan de knoppen van Dionne moeten draaien……

 40. wendy

  Angela,ben jij nooit vreemd gegaan,vertel het,wij willen het lezen op Mediacourant.Manlief geeft zeker een 2de kans,of ben je manloos,vandaar je jaloezie,en het hekse gedrag van de mens,naar Humberto toe.Angela is een abominabel mens,zij heeft een kop van een cobra ze hoort in een slangenkuil thuis.Het gaat per se om Humberto Tan zijn privé leven,omdat hij Het niet wil delen met Angela, en haar kornuiten. Zij wilt Humberto breken,Jan Slagter gaf het al aan, en zij ontkende het.Dat mens gunt een zwarte man geen gelukt. Angela,als jij gelukkig bent,is de ander dat ook.Angela probeert het met prem, die zou je dissen,en ook voor jouw gezicht.Angela je gezicht lijkt op een cobra slang,en zo giftig ben je ook.Angela,Karma is iets vreselijks, ik waarschuw je.

 41. wendy

  Angela wilde graag Humberto zelf willen kroelen,maar lukte haar niet,vandaar haar jaloezie naar Dione en Humberto .Angela ‘karma’ is iets vreselijks.Ik waarschuw je.

 42. Karen

  Er zijn altijd dezelfde gasten aanwezig. En als Humberto hen niet uitnodigt wordt hij wel door hen uitgenodigd. Wat is er nog voor nieuws aan?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.