Gordon spuugt op kritische kijkers en Angela de Jong

Geplaatst op Sat 16 Dec 2017 om 10:15

Gordon is heel erg boos. Boos op Angela de Jong, boos op de tv-kijker. En hij is teleurgesteld. Héél erg teleurgesteld. Dat liet hij vrijdagavond weten in een tirade in RTL Late Night. Op een gegeven moment richtte Gordon zich zelfs rechtstreeks tot tv-kijkend Nederland door recht in de camera van RTL Late Night te kijken. “Die mentaliteit van tegenwoordig, op álle social media, wanneer je wordt afgebrand. Dankuwel, thuis, echt heerlijk voor de kerstgedachte. Super gedaan“, brieste hij.

Humberto Tan merkte op dat de kritiek op zijn nephuwelijk hem kennelijk erg raakt. “Ja, dat doet heel erg veel pijn. Je maakt een programma met heel je hart. Ik snap gewoon niet dat het zó negatief moet worden omgedraaid.”

Gordon kwam weer lekker hysterisch uit de hoek. “Ik heb het met heel mijn hart gedaan. Daarom deed het ook best wel pijn vanochtend toen ik die storm aan kritiek las. Godverdomme, ik ben niet verliefd geworden. Jezus Christus, wat onwijs kut. Sorry dat ik het zo hard zeg, maar ik vond het zelf het allermoeilijkst.

Zijn woede was zo groot, dat hij zelfs twijfelde over zijn bezoek aan RTL Late Night. “Ik zit me al de hele dag te verbijten of ik wel of niet zou komen. Ik maak me dan weer boos. Ik maak het programma met volle overtuiging en dan lees je nérgens, echt nérgens, hoe mooi het programma gemaakt is door een geweldig team. Het is voor de homo-acceptatie in Nederland een stap vooruit. Niemand heeft dat geschreven. Alleen maar negatief. Alleen maar gezeik.”

Kritiek

Zit er dan helemaal niets in de kritiek dat RTL kijkersbedrog heeft gepleegd? Wel een beetje, geeft Gordon toe. “Het is zo moeilijk. Ik heb zelf ook met het idee geworsteld om middenin de serie te stoppen, omdat het hem niet zou gaan worden. Maar ik dacht juist: nee, ik blijf positief, want wellicht springt de vonk wél over en gaat het wél gebeuren. Ik heb met al mijn positiviteit dat programma afgemaakt.”

Natuurlijk begrijp ik de kritiek en er zijn ook heel veel mensen teleurgesteld, en terecht ook misschien wel. Misschien hebben we het als RTL en programmamakers zijnde niet zo slim aangepakt door het heel erg te rekken en net doen alsof je op een huwelijksreis bent.

Angela de Jong

De kritiek kwam onder meer van Angela de Jong van het AD. Gordon walgt van haar. “Van mevrouw Angela de Jong, die vanavond bij Jinek zit te praten over mij omdat ze zich genaaid voelt. Vreselijk, geen woorden voor. Het is volgens haar het failliet van RTL. Waarom schrijft ze niet over hoe mooi het programma is gemaakt en het een bijdrage heeft geleverd aan die homo-acceptatie? Waarom moet het altijd zo zuur? Waarom moet Nederland altijd zo negatief zijn?

Dat dat mens ook zegt dat ik het voor de kijkcijfers doe. Ja, sorry, het is mijn werk, ik ben programmamaker! ‘Ja, je zal er je zakken wel mee gevuld hebben.’ Nee, ik heb een contract bij RTL en heb hier geen stuiver extra voor gekregen. Het is niet zo dat ik per kijker een euro krijg, was dat maar waar.”

Lees ook:
Nephuwelijk Gordon is megahit: 2,2 miljoen kijkers (vrijdag)
Erland, Wendy en John niet boos op Gordon (vrijdag)
AD-Angela: ‘Nephuwelijk Gordon bewijst failliet RTL’ (vrijdag)
Bert Huisjes over Gordon-bedrog: ‘Niet goed voor RTL’ (vrijdag)
Boulevard lacht om Angela; criticus slaat terug bij Jinek (vandaag)

Foto: RTL
62 Reacties op “Gordon spuugt op kritische kijkers en Angela de Jong”


 1. M@rk-Bred@.

  Wanneer flikkeren ze die Gordon eens van de buis? RTL, wordt eens wakker!
  Grotere fakers als Gordon en RTL zijn er écht niet! Goed zo, Angela de Jong!

 2. Peter

  Fuck Angela, chapeau Gordon!

 3. Rolmops

  Gordon op zijn p*k getapt. Vraag me af of hij die wel heeft.

  Draai het eens om ik denk dat alle kandidaten nee hebben gezegd wat hij was slecht in bed.

  Wat een kleuter is Gordon toch.

 4. Michael

  Chapeau Gordon!

 5. Ron

  Stampvoetend aan tafel zat hij. Kom op. Hij heeft toch de juiste beslissing genomen dat was de kritiek ook niet. Het is de manier waarop het is gegaan. Verder een kritiekloos optreden in RTLLN, maar had niet anders verwacht met de hele RTL kliek bij elkaar.

 6. Woltertje

  Verbazende reactie over dat hij die Italiaan allang had geproefd terwijl die andere man er gewoon naast zat. Tevens had Gordon niet veel respect voor hem meer, hij liet hem niet uitpraten.

 7. Henk

  beschamend optreden van Gordon gisteren in RTLLN, niemand diende hem van repliek. die ophef van Angela de Jong en t publiek… let it go! en opvallend idd dat Gordon bij elk onderwerp er doorheen kwam, liet idd Rogier niet uitpraten. Meneer mag op iedereen kritiek hebben en als t publiek dat heeft dat begint ie over normen en waarden… Gerard J had dit denk ik wel anders opgepakt.

 8. west

  @ Gordon Je bent de grootse arrogante kwast van heel Nederland
  hoop dat je in je verdere loopbaan bij andere omroepen geen poot meer aan de grond krijgt , geld ook voor alle huichelaars, medewerkers, en zij die het al lang wisten , dus met voorbedachte rade de kijker voor
  hebben gelogen.

  wat een verlakkerij Eigenlijk moeten de benadeelden nooit meer naar RTL kijken

  Geef SBS eens een kans zou ik zeggen en keer RTL de rug toe

  maar een RTL kijker is een domme kijker dus zal wel niet lukken!!!

 9. Wilma

  Gordon vind ik een h*sterische oude verlopen zieke narcist. Bij kritiek slaat hij helemaal door en creëert hij een nog groter web van list, leugens en onvermogen. Deze man vind ik stapelg*k. Ik snap niet dat er nog mensen zijn die naar deze griezel en zijn h*ysterische oude collega griezel Gerard kunen kijken. Brrrrrrr zo eng, zo ontzettend eng en nep.

 10. JasperV

  Als je niet tegen kritiek kunt Gordon dat moet je zo’n programma niet maken, hoe mooi het ook is gemaakt. Jij en RTL hebben de kijkers gewoon belazerd. Had alles privé gehouden dan was er niets aan de hand, maar nee jij wilt graag in de belangstelling en daar hoort kritiek nu eenmaal bij.

 11. west

  Evert Santegoed van Prive wist drie weken geleden al dat het niet doorging
  maar zal onderdruk zijn gezet om het niet te plaatsen in prive , het straalde van zijn gezicht af bij Jinek ook andere die het wisten zijn onder druk gezet!
  Maar ze schijten bagger voor J.de MOL , en iedereen heeft van J de Mol opdracht gehad het spel tot de laatste dag mee te spelen !

 12. Egbert

  Gelukkig maar dat Gordon altijd gelijk heeft. Wij te dom om dat te begrijpen. Wij moeten blij zijn dat hij wekenlang de boel belazerd heeft. En… hij heeft de homo’s vast een goede dienst bewezen. Gelukkig ken eik een aantal mensen (ook homo) die anders zijn dan deze verwaande kwal.

 13. andre

  Gordon liet Rogier geen moment uitpraten. Vooral toen Rogier vertelde dat hij benaderd was door diverse partijen over een vervolg, moest hij heel snel een grap over zichzelf maken.

 14. Oma Dita

  En helemaal niemand kijkt straks meer televisie. Hoe kan dat nou???????????????

  Lekker zo doorgaan RTL……..

 15. ano@niem.nl

  Gordon probeerde met machtsvertoon en overslaande stem alles goed te lullen. Wat RTL en Gordon hebben gedaan was te verwachten: de kijker keihard bedonderen.

 16. Imbo

  Wat een coke snuiver kliek is RTL. Te ziek om de kijker met respect te behandelen dan ben je wel heel erg ziek.

 17. Zi

  Gordon, jouw show was erg leuk en spannend maar blijkbaar mag men hier in dit land niet anders beslissen dan het verwachte scenario. Anouck stuurde gisteren ook twee finalisten meteen naar huis omdat ze geen van beide aan haar verwachtingspatroon voldeed. Zo hoort het ook. Bij een sollicitatie mag de werkgever ook kiezen wie hij wel of niet in dienst neemt. Wat is Nederland toch een bemoeizuchtige zeurland geworden.

 18. Johny Camaro

  Die over het paard getilde coke snuivers van RTL moeten hun asociale mond houden, misselijk egoistisch volk.

 19. Otto Groeneveld

  Deze man Gordon die zwaar gedragsgestoord dat duidelijk. Wel knap dat een zender als RTL zoveel zendtijd geeft aan iemand met zware gedragsstoornissen. Waarschijnlijk zijn de RTL kijkers hetzelfde.

 20. animo

  Gorden zit op een ivoren toren denkt ik ,hij beledigt iedereen bv Froger en van der Boom maar o wee als ze aan hem komen.

 21. Tan

  Zo kennen we de narcist Gordon weer. Hij brengt een programma vol leugens en bedriegt de boel. Als daar kritiek op komt, scheld hij iedereen verrot en kruipt weer in de slachtofferrol.

 22. rob

  mooie woorden van Gordon !! trots op je !!!!

 23. Wijskijker

  Gordon blijft een tokkie.

 24. frans

  Goed voor de homo familie ..nou ik denk het niet Gordon..over 10 jaar een Me Tot zaak voor de deelnemers die jij hebt liggen wippen

 25. Mario

  Goordon verkoop je goudenkluis en je koffie toko en vertrek naar Afrika, kom nooit meer terug.

 26. Hans

  @Mario, zoek hulp a.u.b.

 27. ron

  Gordon ik spuug op jou en dan ben ik nog aardig. want wat ik wil zeggen mag toch hier niet.

 28. peter

  In zijn andere programma kunnen gasten kandidaten ook dood vallen want het gaat alleen om Gordon.

 29. Mario

  Haha Hans vriendje van goordon.

 30. op naar maandagavond..20.30 ...RTL7

  wat ist toch een vreselijke jankert
  en dan zielig gaan doen,
  nou, ik heb helemaal niks met zielige mensen,
  ik zeg….gorden, ga weer dameslingerie verkopen op de markt,
  daar kun je ook lekker dom l.llen

  onze angela had weer helemaal gelijk,

 31. Ingrid

  Gordon had één doel , en dat was een programma maken. Trouwen met iemand die je zo kort kent,had hij nooit gedaan.
  Gewoon kijkersbedrog,met als inzet de kijkcijfers.
  Gordon kan dan spelen dat hij boos is enz enz. Nep. Krokodillentranen.

 32. Hohoho

  Wij kotsen op die rot kop van Gordon ,zie foto!🎅

 33. aammehoela

  Ik kots eveneens. En homo-emancipatie. Echt niet, de niet-kijkers van deze bagger beginnen doodmoe van dit woord te worden. Ik heb respect voor dit soort mensen als ze normaal doen. Gewoon met 2 man in een huis zonder gedoe. Maar dit soort types, Gordon, doen afbreuk aan die emancipatie. Ergo, de twijfelaars beginnen afstand te nemen hiervan. Dat zal uiteraard niet te merken zijn in de randstad of daar waar zwarte piet geboycot wordt, maar wel in de rest van het land. Ik heb altijd bewondering gehad voor Jos Brink, maar ik kots van Gordon. Heb daarom bewust niet naar RTLLN gekeken. Gordon ist zum kotzen.

 34. Roderick uit t'Gooi

  Laten we eerlijk blijven dit was vanaf het begin doorgestoken kaart als RTL dit eerlijk had gezegd dan had niemand gekeken en geen inkomsten uit reclame. Nu hebben zij over de rug van die domme RTK tokkies flink wat geld verdiend. Het blijft een marktkoopman.

 35. Sukk0l

  Ik als homo distantieer mij van de walgelijke notie dat RTL ook maar iets om homo acceptatie geeft. Als dat zo was hadden ze die vetklep allang van televisie gehaald.

 36. Brian

  Froukje had ook ooit zo’n programma waarmee ze de ware moest vinden. Dat is toen ook zo goed gelukt. En waarom zou dat zijn? Even nadenken, … ik kan niets bedenken, want als het in het echte leven niet lukt, dan moet het in een televisieprogramma met slecht enkele kandidaten toch zeker wel lukken.

 37. Flits Bom

  De beste man heeft teveel poppers gesnoven in zijn gay paleis.

 38. Corine

  De kwal Gordon is boos,terwijl hij zelf de boel heeft besodemieterd met medeweten van De MOL
  JdM is ook niet vies van een leugen
  Is hij niet de meneer van Utopia,ook een programma vol leugens
  Was zogenaamd allemaal echt,maar niet heus,er deden 17 B-Acteurs mee,zodoende werd het list en bedrog
  Gordon is ook zo trots dat hij bevriend is met President Rutte,om te gieren gewoon
  Weet Gordon soms niet dat het Rutte is met zijn partij,die de ouden van dagen uitkleed,waar hij met Joling een programma over maakt en spreekt soms van zielige oudjes,wat zullen ze er zelf aan verdienen ??????????

 39. Olrik

  Gordon zei enkele dagen voor de uitzending dat hij een ‘romantische kerst’ verwachtte. Een beter bewijs van zijn schijnheiligheid is er niet. Maar goed, eigenlijk weten we ook dat bij de (commerciële-) tv alles, maar… dan ook werkelijk alles voorgekookt is. ‘Live’ durft ook niemand meer iets te maken. Bekende Nederlanders vullen hun zakken met overal maar op te duiken… commentaar te leveren, op zaken waar ze nogal eens niets van af weten. Uiteindelijk krijgen allen (die hier naar blijven kijken) wat we verdienen!

 40. Jip

  Gordon heeft het zeiken uitgevonden, altijd op iedereen commentaar, vraag het z’n familie maar….Lekker allemaal naar Ibiza die hele RTL clan.Nieuwe leiding, shows, presentatoren, een frisse wind en wat meer nivo.Een leuke positieve familiezender wat zou dat weer fijn zijn.

 41. Michiel

  Gordon vindt iedereen maar negatief, de grootste negativiteit straalt hij echter zelf uit…
  Het ligt vooral aan hoe je je opstelt Gordon… Misschien ben je best een aardige kerel, alleen je narcisme zit je zo vaak in de weg.. :(

 42. Mark

  Die foto… Kijk uit dat het kwakje niet uit je mond sijpelt…

 43. Ano Nymous

  Tja Gordon, mensen gaan je doorkrijgen.
  Ik spuug al jaren op Gordon.
  Proleet. Met stip een van de vervelendste mensen in de Nederlandse media.
  Maar met dat zgn. trouwen van hem heeft hij m.i. zijn eigen glazen ingegooid…

 44. Sip

  Het is jammer dat Gordon niet aan zelfreflectie doet. Als er commentaar van kijkers of critici zoals Angela de Jong komt dan slaat hij door en ligt het aan iedereen behalve aan hem. Hij wist van tevoren echt wel dat hij niet ging trouwen, maar de kijkcijfers (en het bijbehorende geld) zijn voor hem belangrijk. Hij moet en zal de belangrijkste figuur zijn op de TV, maar sorry hoor, ik kijk nooit naar zijn programma’s en ik denk dat er steeds minder mensen zijn die hem “leuk” vinden.

 45. Virginia Rens

  Heuckeroth is het levende bewijs – al zie ik hem liever tussen 6 planken – dat Korsakov, borderline, narcisme, coke en een eigen slootwatertent geen goed idee is.

 46. Erwin

  “ Je zal toch afreizen naar Kaapstad omdat een goede vriend van je gaat trouwen – de medepresentator speelt het spelletje zonder blikken en blozen mee – en dan uiteindelijk staat onze grote kandidaat alléén de duiven los te laten in zijn op maat gesponsorde pak – daarna zonder enige gene in programma’s verschijnen om dit besluit nog eens haarfijn toe te lichten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wat sympathie voor hem begon te krijgen – Uhhhh ! ja echt – maar na dit enorm slepende kijkersbedrog & de ontknoping afgelopen donderdagavond … De hond van de week was er al maar de Narcist van het jaar is deze week bekend geworden” RTL schaam je voor de enorme minachting naar je kijkers – kijkcijfers liegen niet maar jullie wel ! Bagger TV en dan nog iets over emancipatie van zoenende homo’s op tv roepen – uhhh ja hoe het echt niet moet – nogmaals Bagger TV. “

 47. ano@niem.nl

  Het komt erg vervelend uit allemaal deze negatieve kritiek op Gordon, net nu hij Op Goed Geluk gedaan op de zaterdagavond. Daar gaat geen hond naar kijken.

 48. Jerusalem

  Die mentaliteit van tegenwoordig, op RTL4, wanneer je de kijker voor de gek houdt en daarna slachtoffer gaat spelen. Dankuwel, Gordon, echt heerlijk voor de kerstgedachte. Super gedaan“, brieste de tv-kijker.

 49. toxilogic

  Gewoon Gordon boycotton, meteen wegzappen als hij beeld komt, als het RTL publiek dat volhoud in 2018 , dan zijn we van hem af..

 50. Ano Nymous

  19.30 toxilogic

  Gelukkig doe ik dat al jaren.
  Bij het zien zijn naam in een titel van een/zijn programma heb ik al besloten niet te kijken…

 51. critikast

  Gordon: sneu, zielig, doortrapt, gemeen, achterbaks, sluw, onbetrouwbaar, huilebalk, belediging voor de homoscene, leugenachtig, zelfoverschatting, onderontwikkeld,
  dubbele tong. Zo…nog meer Gordon?

 52. TV Kijker

  Wat een hysterie zeg! Ik heb me er kapot om gelachen. Als kijker weet je toch dat je flink in de maling wordt genomen?! Wat is nog echt op TV en zeker bij RTL?!
  Alles is overgeproduceerd .. kandidaten worden flink voor gecast, je wordt direct al BN’er als je een beetje een video in elkaar kunt knutselen op You Tube en mag je aan de desk zitten bij RTL BLVD als deskundige. Deze media machine moet er niet raar van opkijken als het zichzelf kapot maakt!

 53. Bart M.

  Gordijn spuugt op kritische kijkers en Angela, hij is op het eind van zijn kunnen.

 54. Marry Hens

  We weten allemaal dat Gordon een ongelofelijke klootzak is maar hij heeft ook zijn duistere kanten.

 55. Momo

  Je mag niet meer klagen over een product?

 56. Maggoos

  Hahaha jongens, het is maar een tv programma! Ik vond Gordon een leuke man. Heb na 2 weken kijken de afleveringen daarna niet meer gevolgd. Er zaten geen serieuze mannen bij. Als ik Gordon was zou ik ook niet trouwen met één van hun, maar ja, hij zat vast aan een contract. Dus we hadden het aan kunnen zien komen. Alleen domme goedgelovige kijkers wilden Gordon kosten wat kost in een vruchteloos huwelijk duwen. Geen greintje empathie, daarom zijn ze zo boos. Ikke ikke ikke. Het is entertainment jongens. Voor Gordon zijn leven!

 57. Maggoos

  Ik vind Gordon trouwens nog steeds een leuke aardige man!

 58. Joop Draai

  Gordon, niemand vind het erg dat je niet getrouwd bent. Dat moet je alleen doen als je er echt achter staat. Maar dat liegen van je, dara kotsen veel mensen van.

 59. aammehoela

  Gordon, ene Frans Klein wil graag seks met je hebben. Hij is niet zo knap, maar hij houdt van sexen met mannen. Zie elders een artikel. Ik word zo moe van al die gasten uit dat vrijgevochten circuit. Alles moet kunnen en mogen. Ik, als normale man, zie genoeg knappe vrouwen. Maar dan denk je toch niet gelijk dat je het met al die vrouwen wilt gaan doen. Doe eens normaal in die cultuur. Langzaam maar zeker gaat de tolerantie verdwijnen bij een groot gedeelte van de bevolking. Twee miljoen mensen vinden het nog leuk, ik vermoed dat 10 miljoen mensen klaar zijn met dat regenboog-gedoe.

 60. Flits Bom

  Het grappige is dat hij dit ook leest.

 61. kampie

  Peter
  Sat 16 Dec 2017 om 10:18

  “Fuck angela, chapeau Gordon. ”

  Denk dat je het eerder andersom bedoelt.

 62. Beau ter Ham

  @ Mango’s -Wij de kijker geen empathie wat staat voor inlevingsvermogen – de enige die geen empathie is onze huwelijkskandidaat die niet begrijpt dat kijkers teleurgesteld zijn in deze afloop. De draaideur van de Bijenkorf heeft meer empathie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.