Gerard denkt dat SBS 6 Irene op Toppers-show zet

Gerard Joling verwacht dat SBS 6 zijn coryfee Irene Moors op de presentatie van Topper Gezocht zet. Dat heeft de entertainer gezegd op Radio 538. SBS 6 komt in 2018 met een grote show waarin een vijfde Topper wordt gezocht. De jury wordt gevuld door toppers Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit, maar over de presentatie wilde de zender nog niets kwijt. “Wie het gaat presenteren weet ik niet. Ik denk Irene Moors. Tenminste: dat zou ik heel leuk vinden“, zegt Joling echter.

Waarom komt er eigenlijk een tv-zoektocht naar een nieuwe topper, terwijl er al vier zijn? “Het is ook een beetje om het aan te jagen. We hebben nu twee concerten uitverkocht en we willen naar een derde gaan.”

Wil Joling zelf eigenlijk niet weer een keer een eigen vrijdag- of zaterdagavondshow presenteren? “Daar ben ik ook voor gevraagd. Voor zowel een vrijdag- als zaterdagavondshow.”

Ik sta niet meer onder contract, dus ik krijg regelmatig aanvragen binnen. We zijn er nu over bezig. Als het komt is het goed en als het niet komt ook niet.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen