Gerard denkt dat SBS 6 Irene op Toppers-show zet

Geplaatst op Wed 13 Dec 2017 om 9:15

Gerard Joling verwacht dat SBS 6 zijn coryfee Irene Moors op de presentatie van Topper Gezocht zet. Dat heeft de entertainer gezegd op Radio 538. SBS 6 komt in 2018 met een grote show waarin een vijfde Topper wordt gezocht. De jury wordt gevuld door toppers Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Jan Smit, maar over de presentatie wilde de zender nog niets kwijt. “Wie het gaat presenteren weet ik niet. Ik denk Irene Moors. Tenminste: dat zou ik heel leuk vinden“, zegt Joling echter.

Waarom komt er eigenlijk een tv-zoektocht naar een nieuwe topper, terwijl er al vier zijn? “Het is ook een beetje om het aan te jagen. We hebben nu twee concerten uitverkocht en we willen naar een derde gaan.”

Wil Joling zelf eigenlijk niet weer een keer een eigen vrijdag- of zaterdagavondshow presenteren? “Daar ben ik ook voor gevraagd. Voor zowel een vrijdag- als zaterdagavondshow.”

Ik sta niet meer onder contract, dus ik krijg regelmatig aanvragen binnen. We zijn er nu over bezig. Als het komt is het goed en als het niet komt ook niet.”

Foto: SBS
6 Reacties op “Gerard denkt dat SBS 6 Irene op Toppers-show zet”


 1. Joris

  word een 4 delige serie slechts..

 2. B

  @ Joris

  Lijkt me meer dan genoeg :-)

 3. Mediaprak

  Goh wat is die Gerard Joling toch een vreselijke narcist.

 4. leon

  De vorige Toppers soap was al een doorslaand succes…..not. Dus heel logisch dat SBS weer dit gedrocht op tv pleurt pfffffff

 5. myrna

  6 afleveringen
  schijnt weer een idee te zijn van Jeroen

 6. BRAAK

  Coryfee, hahahahahaha, een vermomde talentloze huisvrouw.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.