Frans Klein had zich dood gesekst met uiterlijk als Arie

Geplaatst op Sat 16 Dec 2017 om 13:49

Frans Klein, de televisiedirecteur van de NPO, had zich helemaal dood gesekst als hij het uiterlijk had van Arie Boomsma. Dat vertelt de omroepbobo in gesprek met Volkskrant Magazine. Klein is niet de knapste man op aarde, maar misschien is dat maar goed ook, zegt hij zelf. Hij vreest dat hij dan geen maat zou kunnen houden. “Bij mijn vrienden maak ik weleens de grap dat als ik op Arie Boomsma had geleken, ik met mijn drift allang dood was geweest. Ik had me in elk feestje gestort.”

Hij had dan misschien wel een soort René Klijn geworden, aldus Klein. “Je kent toch René Klijn, die bij Paul de Leeuw te gast was en vertelde over zijn aids? Zo’n mooie jongen die alles heeft gedaan wat God verboden heeft en daardoor veel te vroeg is doodgegaan.

Klein leeft nog wel en met plezier. Zijn onzekerheid kwelt hem niet. “Ik vind mezelf geen mooie man, zeker niet, maar dat beheerst me niet. Ik was wel graag niet kaal geworden. Dat is echt een frustratie. Als ik mannen zie met goed haar, fascineert me dat. Sommige mannen hebben zulk mooi haar! Helemaal dichtbegroeid.”

Hij denkt wel eens aan een haartransplantatie. “Ik denk alleen niet dat het bij mij werkt, anders had ik het misschien wel gedaan. Al heb ik het idee nog niet helemaal afgezworen, hoor.”

‘Nog even, waarom was je al dood geweest als je er als Arie Boomsma had uitgezien? Had je je te pletter gewipt?’, besluit Volkskrant Magazine.

Klein: “Haha, dat is nog net een beschaafd woord. Maar dat vermoed ik wel. Ik heb een rijke fantasie en als ik me voorstel dat ik zo goed geschapen was, dan had ik er ook wat mee moeten doen. Dit is vast een typische nichtenconclusie, maar dan ga je toch geen boek lezen of tv-kijken?

Het Volkskrant-interview met Frans Klein kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Frans Klein wil niet soort Job Gosschalk worden (deze week)

Foto: NPO, Michel Schnater
36 Reacties op “Frans Klein had zich dood gesekst met uiterlijk als Arie”


 1. Diana

  Precies, geniet van de seksuele revolutie! De ware partner bestaat niet. Alleen christenen en moslims geloven daar nog in. Humberto Tan, Gordon, Marianne Zwagerman en Jeroen Pauw weten dit goed uit te dragen in de media. Pet je af!

 2. Flits Bom

  mooi…

 3. op naar maandagavond..20.30 ...RTL7

  wat een raar volk werkt er toch bij de media
  allemaal inteelt ,en incest

  hi praat over arie of hij m al eens heeft nagekeken,
  is arie dan toch ????

 4. Anna

  Wat een waanzin om dit zo openlijk te verkondigen als directeur van de NPO.

 5. Virginia Rens

  Allemaal indekken omdat het een kwestie van tijd is tot zijn #metoo-slachtoffers naar buiten treden.

 6. Erik

  Onbegrijpelijk dat zon man in deze functie dit zegt. Dat hij dit op een verjaardagsfeest zou zeggen…prima. Maar dit verkondigen in de media? Inderdaad het bewijs dat er aparte figuren werken in deze branche.

 7. Jan

  Gelijk ontslaan die halve zool. Als je ze niet op een rijtje hebt en zulke uitspraken in de media doet hoor je niet in zo’n functie thuis. Eerder ergens met TBS aan de ketting….

 8. X

  En waarom moeten we dit weten?

 9. Brian

  Dat zijn wederom hele rare teksten voor een televisiedirecteur van de NPO. En zijn handlangers zich bij dwdd maar afvragen waar de kloof tussen de randstad en de provincie vandaan komt. Da’s toch eerder een kloof tussen bekend Nederland en de rest.

 10. Ingrid

  Wat is er met Klein aan de hand. Aandacht nodig? Iets te verbergen?
  Is er niemand in zijn fam,die deze man in bescherming neemt? Spoort echt niet.

  Baas van de NPO ?! Totaal ongeloofwaardig is deze man en hoort niet op deze functie.
  Echt , waar is die man mee bezig 👎🏻😳😳😎☹️

 11. Josdays

  Alsof buiten de randstad iedereen zo braaf is. De wiet en de pillen komen uit Brabant en ghb uit de Kop van Noord-Holland. Maar ‘de grote stad’ krijgt altijd de schuld!

 12. Wim

  Lul.

 13. BasV23

  Ja, hedonisme is echt het antwoord voor de toekomst.
  Screw het gezinsleven. Verantwoordelijkheid nemen.
  Flikker op met trouw zijn en vechten als het moeilijk gaat.
  Je pik achterna gaan wanneer je er zin in hebt! Wie heeft
  er nou tegenwoordig nog zin in om moeite te doen voor iets?
  Mooi dat de baas van de NPO het belangrijk vindt om in een
  groot interview woorden te wijden aan zijn stiekeme
  verlangen om lekker rond te seksen als hij een mooi koppie had.
  Iedereen die dat doet om me heen is zo ontzettend gelukkig en
  voldaan. Vergeet God. Alles draait om de mens.
  Je bent als mens toch op aarde om jezelf gelukkig
  te maken. En wat zijn we dat met z’n allen he?

 14. Ano Nymous

  Inderdaad, BasV23.
  Ik ben behoorlijk gelukkig dat ik leef zonder restricties en regeltjes die een figuur me uit een sprookjesboek zou moeten opleggen.
  God is niet meer van deze tijd, kerel. Mensen kunnen voor zichzelf denken.

 15. Roderick uit t'Gooi

  Als je een beetje opvoeding hebt gehad dan zeg je dit soort dingen niet. Je maakt je totaal ongeloofwaardig, domme man.

 16. Otto Groeneveld

  Tjonge tjonge wat een niveau bij de NPO. Zou in mijn zaken zelfs niet mogen afwassen.

 17. Jantje

  Mooi dat we weten waar de prioriteiten van de TV directeur van de NPO liggen. Deze man heeft echt visie. Dag en nacht bezig met de NPO.

  Alleen deze man zag vorig jaar dat Nederland in de zomer geen talkshow nodig had omdat er toch geen nieuws was. Als enige zag hij dat. Nou dan ben je een hele grote.

 18. Papegaaitje leef je nog

  Gadver.

 19. Hohoho

  Bij mijn vrienden maak ik weleens de grap dat als ik op Arie Boomsma had geleken, ik met mijn drift allang dood was geweest. Ik had me in elk feestje gestort.” ezv…de man is duidelijk niet goed bij zijn verstand en dan druk ik me nog netjes uit bizar dat de man zo een hoge positie
  mag bekleden!…🎅

 20. Frans

  Die directeur van Stichting Brein is net zo’n figuur. Allemaal het braafste jongetje van de klas maar ondertussen…..

 21. de chinees

  Hahaha die Frans Klein, geweldige opmerking, maar Frans, geen minderwaardigheidscomplex hoor, de vrouwtjes (en sommige mannen) vinden een kale lover ook sexy hoor!

 22. echtwaar

  Hahaha die Frans Klein, geweldige opmerking, maar Frans, geen minderwaardigheidscomplex hoor, de vrouwtjes (en sommige mannen) vinden een kale man ook heel s*xy hoor!

 23. A.Zijn

  Bijzonder dat iemand in zo’n functie dit soort uitspraken kan doen. Bij een gemiddeld bedrijf wordt je direct ontslagen.

 24. Marry Hens

  Klein moet zijn grote bek eens een keer houden. Diep triest voor een directeur van de NPO. Kleine Frans heeft een voorbeeldfunctie dus dergelijke uitspraken zijn onaanvaardbaar.

 25. anoniem

  Bah, wat een onsmakelijke aanhef heeft dit artikel.. :-S

 26. Pieter

  Mooi dat Frans hier open over is. Het is 2017. Moet kunnen. Van fatsoensrakkers heb je vaak meer ellende achteraf, met hun stiekeme gedoe…

 27. Ano Nymous

  De komkommers waren in de aanbieding, MC?

 28. Sylvie

  Deze man zou zo bij Kenma Casting aan de slag kunnen.

 29. TV Kijker

  Tijd met zulke vreemde uitlatingen om deze directeur NPO te vervangen.

 30. A.M

  Wat een halve zool om dat te zeggen. En dat als directeur van de NPO. Hij heeft wel gelijk, hij ziet er inderdaad niet uit!

 31. Anna-Lise

  Dat krijg je als mensen achter de schermen teveel aandacht krijgen. Die kunnen daar niet mee omgaan. En, missen de charme van de sterren die ze moeten dienen.

 32. JasperV

  En die man is directeur van NPO? Hij heeft kennelijk verstand van wat belangrijk nieuws is! Hopelijk gaat hij snel met pensioen.

 33. aammehoela

  Onbegrijpelijke en schandalige uitspraken voor iemand die de directeur is van de NPO. En dan over Rene Klijn beginnen. Dat is een schoolvoorbeeld van hoe het werkt. Gelovigen zien daarin het bewijs dat het huwelijk het enige is wat telt, monogame relatie. Anderzijds zijn er de niet-gelovigen die er op wijzen dat de natuur er verantwoordelijk is dat de mens monogaam is. Het met iedereen doen levert een heel groot risico op dat je geslachtsziekten oploopt. Daar hoef je dus geen christen, moslim, bhoedist of hindoe voor te zijn om dat te beseffen. Als het in die kringen normaler zou toegaan zouden al die medicijnen ter bestrijding van geslachtsziekten, AIDS niet nodig zijn of in ieder geval een stuk minder zijn. Dan zouden deze kosten naar de echt noodzakelijke zorg gaan.

 34. Piet Goedegebuur

  Op zwart zou ik zeggen. Frans Klein met een stijve in de gladde jas.

 35. Sven L.

  Wat een dwaas.

 36. Bob

  Wat een ouwe viespeuk. Bah

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.