Erland, Wendy en John niet boos op Gordon

Geplaatst op Fri 15 Dec 2017 om 10:18

RTL-tv-baas Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk en producent John de Mol zijn er niet boos over dat Gordon heeft besloten om níet te trouwen in de finale van Gordon Gaat Trouwen op RTL 4. Dat zegt de entertainer vandaag in De Telegraaf. Van Dijk reageerde op de huwelijksdag zichtbaar geschrokken toen Gordon onthulde dat hij níet met Manuel of Rogier verder zou gaan, was gisteren te zien op RTL 4. Toch is ze niet boos dat ze voor niets naar Zuid-Afrika is gekomen.

Gordon liet al zijn familie en vrienden voor Jan met de korte achternaam naar het zuidelijkste puntje van Afrika reizen, want hij wist naar eigen zeggen al vóór zijn trip naar Zuid-Afrika dat zijn droomman er niet bij zat. “De teleurstelling was groot toen ik op de helft van het programma er eigenlijk al achter kwam dat mijn man er niet tussen zat.

Toch zijn Galjaard en Van Dijk niet boos. “Hahaha, nee uitgerekend Wendy… Juist zij heeft ook wel eens getwijfeld over een huwelijk, weet je nog? We hebben juist heel hard gelachen, toen ze zei: ’Ik weet precies hoe je je voelt!’

De programmamakers baalden er wel een beetje van. “Vanuit het programma is er best op aangedrongen dat ik toch een keuze zou maken. Dat snap ik ook, want zíj wisten wat er allemaal klaar stond en was geregeld. Als finale was dat voor de uitzending beter geweest natuurlijk.

En John de Mol dan? “Oh, die was er heel relaxed onder. Het blijft toch een gevoelskwestie. ’Oh! En volgend jaar serie twee’, zei hij ook nog. Hahaha. Maar nee, dit is eenmalig.”

De kijkcijfers waren dan ook top. “Ik ben er trots op dat we dit hebben neergezet en er zoveel mensen hebben gekeken naar twee mannen die keken of hun relatie kans van slagen had, die zelfs met elkaar zoenen en het over van alles hebben.”

Het bleef niet alleen bij zoenen. Gordon heeft namelijk – buiten het zicht van de camera om – ook seks gehad met de mannen. “Ja, wat denk je? Ik stond op het punt te gaan trouwen. En dat doe ik natuurlijk niet met iemand met wie ik nog nooit seks gehad heb.

Gordon Gaat Trouwen bezorgde RTL 4 donderdag maar liefst 2,2 miljoen kijkers, een megascore voor die zender op die uitzenddag.

Het Telegraaf-interview GORDON: ’Waarom ik toch niet trouwde’ kunt u lezen via Blendle. Een uitgebreide reactie van Gordon vindt u op zijn Facebook-pagina.

Foto: RTL
39 Reacties op “Erland, Wendy en John niet boos op Gordon”


 1. Joke Bruis

  Een mooie illustratie van de werkelijke waarde van de commerciële omroep. 100% opgepompte nonsens, 100% gebakken lucht, 100% de kijkers bedonderd die met een leeg gevoel achterblijven. Opium voor volk dat moet worden domgehouden om ze het geld uit de zakken te kloppen.

 2. Annette

  RTL = pulp + plastic + een enge, vervelende kliek zelfkikkers.

 3. John G.

  The big manipulator John de Mol was dus de producent, dan weet je in feite al dat je belazerd wordt als kijker.

 4. MARC

  Het was vermakelijke tv heb er 8 weken van genoten.
  En snap Gordon zijn keuze volledig.
  was leuker geweest als het wel was gelukt.
  Maar hoe dan ook een geslaagd programma.

 5. mark2

  Natuurlijk is iemand niet boos die op kosten van de oroductie naar een trouwerij in Afrika wordt gevlogen en daar verblijft… Maar als Wendy en consorten kan zeggen dat ze een prachtig trouwfeest gebben gehad.. Dan stond ze stijf van de snuif!

 6. De Leukste Thuis

  “Toch is ze niet boos dat ze voor niets naar Zuid-Afrika is gekomen.”

  Tuurlijk niet…gratis uitje

 7. Andreas

  In de vorige eeuw bracht de TROS ook zulke programma’s op tv, maar noemde dat een klucht. Hoe vaak Piet Bambergen daarin wel niet getrouwd is…

 8. pretext

  Heel simpel, Gordon moet trouwen met een vrouw. Hij is 100% hetero!

 9. Robert

  Wie is die vrouw op de foto

 10. Erik

  Wat een bullshit is dit zeg. 8 weken lang de kijker aan het lijntje houden. Dikke middelvinger naar iedereen die bij dit programma betrokken was!

 11. b

  Wat een ongelooflijk nare manier om kijkers te belazeren . Zie waar RTL voor staat . Walgelijke pulp tv.

 12. David

  Je hoeft maar een klein beetje mensenkennis te hebben om te zien dat Gordon er de laatste afleveringen wel klaar mee was. Het was een kwestie van snel de rit uitzitten en met gierende banden naar huis!

 13. Woodstock

  Als hij halverwege al wist dat de ware er niet tussen zat, hoe kan je dan doorgaan alsof je beiden leuk vindt? Alsof je niet weet wat je kiezen moet, terwijl te weet dat je niet gaat kiezen. Waarom de kijker aan het lijntje houden? Of was het, zoals velen nu denken, een voorop gezet plan?

  Maar goed, de kijker voelt zich door Gordon en RTL bedonderd, maar vervolgens blijven we massaal naar RTL en Gordon kijken op TV. Dus heeft geen enkele concequentie, maar wel goede kijkcijfers opgeleverd.

 14. bob

  De ‘godfather’ van de tv is er weer in geslaagd om de hersenen van
  Het tvplebs verder af te breken. En wat die ouders van emanuel betreft
  Ga los op heukherot en breek alle 4 z’n benen en ook de 2 die die niet heeft.
  En die moeder zet het mes op de keel en op al dat inteelt bnr’s gajes die daar allemaal waren van mijn belastinggeld.

 15. ron

  Alle programma’s die Gordon maakt zijn NEP!
  Denk je nu echt dat die de oudjes helpt, nee die geeft die nog liever een trap na in het ravijn.
  Dus die man kan geen programma’s maken, ja alleen als die andere mensen kan naaien, dus ook een soort me too

 16. p

  hij heeft seks gehad met beide kandidaten? logisch dat je seks hebt voor je gaat trouwen.. maar op deze manier? Waarom zou je dit als kandidaat doen? Seks hebben met de man met wie je wil gaat trouwen wetende dat hij de volgende dag ook met de andere ligt te seksen…

  De mannen die hier aan mee hebben gedaan moeten zich diep schamen.. persoonlijk zou ik liever iemand met HIV daten dan een scharrel van Gordon.

 17. Imbo

  De coke snuivende botox kwallen zakken door het ijs.

  Walgelijk maar dat hebben de coke snuivers niet eens door.

 18. west

  DRIE GROTE LEUGENAARS!!! Natuurlijk wisten ze allang van de hoed en de rand
  maar het is ze weer gelukt om 2,2 kijkers te binden , Wat zal de volgende truuk zijn om 2 miljoen kijkers te strikken ?
  Dat hele RTL is een onbetrouwbare zender geworden , dat ,,als ze zo doorgaan ,,,2019 niet halen!

 19. Heer in het verkeer

  west
  Fri 15 Dec 2017 om 11:39

  2.2 zwakzinnigen! KASSA!!!!!

 20. Heer in het verkeer

  *miljoen

 21. Heer in het verkeer

  p
  Fri 15 Dec 2017 om 11:20

  Raar commentaar, p.
  Jaloers?

 22. west

  @ Joke Bruis Jaap Kooiman zou er schande van gesproken hebben, maar denk eerder dat hij RTL vervloekte , net zoals in de serie toen de REM uitzond ,
  en nooit naar RTL had gekeken als het er toen was !
  Want ook was hij al tegen al die reclames, wasmiddelen, zoutjes en borrelnoojes?

  ja dat was nog eens tv maken voor de mensen ! daar kunnen ze bij RTL nog wat van leren !

 23. Noëlla

  Tuurlijk is john de Mol niet boos. Gordon heeft het toneelstukje tot aan de laatste aflevering mee gespeeld. Via (social) media deed ie er nog een schepje bovenop door een trouwring te dragen, filmpjes van z’n ‘huwelijksreis’ te plaatsen en z’n sidekick joling uitspraken laten doen over het feit dat er echt getrouwd is.Het gaat John en Gordon om de kijkcijfers en ze hebben allebei flink kunnen cashen.

 24. west

  @ heer in het verkeer ach ik zeg altijd… zalig zijn de simpelen van geest
  en over de ruggen van deze lieden profiteert RTL

 25. Anonymous

  Rhij wist halverwege al dat hij ze niet wilde maar toch gebruikte hij ze nog een paar weken om even sex mee te hebven? Is dit niet ook gewoon me too of ben ik nou gek?

 26. Heer in het verkeer

  Anonymous
  Fri 15 Dec 2017 om 11:58

  Homo’s zijn niet zo moeilijk met seks. Wist je dat niet?

 27. Heer in het verkeer

  https://speld.nl/2017/12/15/21-miljoen-kijkers-huiveren-na-ontdekking-minder-verstandig-te-zijn-dan-gordon/

 28. @Noëlla

  Daar is ook de bedoeling bij een commerciële omroep.

 29. Jollie

  Wat een ophef…snap niet dat mensen naar zo’n nepprogamma kijken. Dit was allang bekend,dat gordon niet zou trouwen. De tv anno 2017 is diep weggezakt..wat verschrikkelijke progamma’s, en altijd diezelfde nepfiguren die proberen leuk te doen. Vooral die gasten van rtl. Je ziet ze dagelijks voorbijkomen. Het is toch ook geen wonder dat rtl boulevard een totale mislukking is. Iedere keer maar weer reclame maken over hun eigen nepprogamma’s.

 30. Jollie

  Ik bedoel rtl late Night

 31. Dennis

  want Wendy is nu ook de baas van RTL??? Of de baas van het productiebedrijf dat het programma maakte??? Of van Gordon???
  Wat the fuck heeft Wendy hiermee te maken? En wat doet het ertoe wat zij hiervan vindt??

 32. anonymous

  Tuurlijk zijn ze niet boos.
  Reis naar Zuid Afrika was gratis vakantie.

 33. Mark

  Is Zuid Afrika niet ook een coke walhalla? Die doorgesnoven koppen van het echtpaar Galjaard.

 34. robb

  Het idee om in afval show te trouwen is al krankzinnig ik heb ook niet gekeken,wat ik niet netjes vind dat hij in boulevard vertelt dat hij met zijn crew gaat kijken en dat op het eind zijn man binnenkomt dat is kijkers bedrog.

 35. Kaaskijker

  Hai kijkers! De RTL-stal is de nouveau riche van jou kijkgedrag. Het maakt hun niks uit dat ze naar Zuid-Afrika moesten. Alle onkosten voor misgelopen uren werk is voor hun vergoed. Ze (Erland en consorten) minachten je maar dat zeggen ze niet in je gezicht.

 36. Annoniemus

  Niet boos op Gordon , natuurlijk niet want ze wisten van dit schandelijke bedrog , het zegt overigens alles over dit trio !

 37. arie

  Dan zullen ze er wel geld aan verdiend hebben.

 38. ann-Lynn

  de ”spannende” manuel viel in bed dus tegen … weten we dat ook weer ;-).

  Erland had trouwens een behoorlijke pokerface en het rommelt nu daar bij Erland op kantoor.

 39. Sven L.

  Pff gezever om niks weer hierboven. “Gratis uitje bla bla”. “Tuurlijk klaagt niemand”.

  Alsof die kliek nooit reist, ze hebben de halve wereld waarschijnlijk al gezien. Die malen niet om een weekendje Kaapstad op eigen kosten of juist gratis. En wees ff eerlijk; je zit er al voor € 1.600,- in deze periode, zo bijzonder is het nou ook weer niet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.