DWDD dreigt zonder publiek te zitten door sneeuwval

De Wereld Draait Door krijgt massaal afzeggingen binnen van mensen die vanavond in het publiek zouden zitten. Ze willen niet komen vanwege de hevige sneeuwval. Dat heeft BNNVARA vandaag laten weten. Om ervoor te zorgen dat Matthijs van Nieuwkerk niet in een lege studio komt te zitten, heeft de omroep besloten om kaarten voor vanavond gratis weg te geven. Normaal gesproken zijn die 10 euro per stuk. Bovendien krijgen mensen die vanavond komen een extra hapje en drankje.

BNNVARA zet alles op alles om een lege tribune te voorkomen. “Wegens de sneeuw krijgen we veel afzeggingen binnen. Wil jij vanavond gratis in het publiek zitten? En een extra hapje en drankje ontvangen? Meld je dan aan.

Mensen die Matthijs van Nieuwkerk de winter door willen helpen, kunnen zich aanmelden voor de uitzending op de website Tvtickets.nl.

Ook opnames van Tussen Kunst & Kitsch met Frits Sissing dreigen verstoord te worden. De presentator heeft de duizend mensen die op bezoek zouden komen via een videoboodschap opgeroepen om gewoon te komen.

Rijkswaterstaat heeft mensen vandaag geadviseerd om niet meer de weg op te gaan.

Update 15.36 uur – Nederland helpt Matthijs van Nieuwkerk: studio toch vol

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen