Comedy Central ook volgend jaar met Roast

Geplaatst op Thu 14 Dec 2017 om 11:34

Comedy Central komt in 2018 met een derde editie van The Roast, na het grote succes van de editie met Giel Beelen gisterenavond. Dat heeft de zender vandaag laten weten in een persbericht. De roast van Giel Beelen trok gemiddeld 603.000 kijkers en bereikte in totaal ruim 1,2 miljoen kijkers, een record. “Vorig jaar hebben we met Gordon laten zien dat we de kwaliteit van de internationale Comedy Central Roast kunnen evenaren“, zegt Judith Peters van moederbedrijf Viacom Benelux.

Zenderbaas Peters gaat dan ook graag door met het tv-evenement. “Dit jaar hebben we met The Comedy Central Roast of Giel Beelen bewezen dat het een jaarlijkse traditie waard is! Na de eerste editie lag de lat hoog en ik ben er super trots op dat het ons gelukt is er een nog groter succes van te maken!

De editie met Giel Beelen trok nóg meer kijkers dan die met Gordon vorig jaar. “Giel met zijn onmiskenbare “love to hate”-factor, het panel dat scherp en ongenadig hard durfde te zijn en het toegewijde team van specialisten achter de schermen; de perfecte mix om uit te kijken naar de volgende Roastee!

Maurice Hols, algemeen directeur van Viacom Benelux, laat weten: Met The Roast of Giel Beelen zetten we het merk Comedy Central echt op de kaart in Nederland. Hiermee laten we zien dat we, dankzij de combinatie lokale storytelling en een hoogwaardige productiekwaliteit onze internationale merken lokaal nog sterker kunnen neerzetten. Dat is wat onze fans van ons mogen verwachten.”

Het is niet bekend wie zich volgend jaar laat roasten. Een favoriete gegadigde is Peter R. de Vries.

Foto: Comedy Central
16 Reacties op “Comedy Central ook volgend jaar met Roast”


 1. Hooftstraat

  Linda de mol, Patty brard, Jeroen pauw, Eva jinek…. AUB

 2. Dionne

  Humberto Tan zou een goede zijn,

  mag ik dan 1 van de panelleden zijh…

 3. anoniempje

  Peter R de Vries

 4. IK

  Patty Brard!

 5. Jan

  Peter was weer super goed. Ook die Henri en Jebroer waren ok, maar de rest was tenenkrommend slecht.

 6. Kamikaze

  Wat Jan zegt. Eigenlijk weten alleen/vooral de cabaretiers hoe je dit soort dingen moet brengen. Bij dat stand-upprogramma van Martijn Koning zit er soms wel een BN’er tussen die onverwacht goed blijkt te zijn. Mss is het een idee om mensen in het vervolg van tevoren in dit minder grote programma te testen. Dat voorkomt de middelmatige stukken in de grote(re) Roasts.

 7. Kamikaze

  Dat zie je bij de Amerikaanse Roasts trouwens ook. De cabaretiers zijn goed, de anderen beduidend minder. Het verschil is dat de Roasters daar bijna allemaal comedians zijn. Zag een aflevering met zo’n pipo uit Jersey Shore en de hele zaal viel stil. Zo slecht gebracht…

 8. Vrede

  Ik had van die Dennis Weening wat meer verwacht. Wat was die slecht. Sylvana was dan zelfs nog 1 van de beste na de cabaretiers en JeBroer.

  Dat er 1 of 2 slechte bij zitten is op zich ook wel weer geinig. Beetje lachen om hoe slecht ze het doen dan maar.

  Hoop dat Peter volgend jaar weer meedoet.

 9. M

  Zelfs Sylvana was erg scherp! had ik niet verwacht eigenlijk

 10. Vrede

  Lange Frans jatte trouwens een grap rechtstreeks uit de Amerikaanse roast.
  Bij die youtube gozer een stilte laten vallen,en dan zeggen dat het publiek even de tijd had om hem te googlen.

 11. Alex

  Volgend jaar Peter en Henri van de partij.
  En wat meer uitgesproken personen, wie kan er nu een grap maken over Gijs of een vage YouTube guy?

 12. Papegaaitje leef je nog.

  Wat totaal niet leuk. Lachen on het lachen.

 13. Radio Nerd

  Volgend jaar moet het Silletje Simons worden.

 14. Jan

  Volgens mij doet alleen Peter zijn grappen zelf. De rest is autocue werk.

 15. Kaas met een kleurtje

  Je zou Silvana bijna goed gaan vinden.. oh nee die heeft ook weer aangetoond ook hier mee te falen. Totale aanfluiting deze editie. Peter en Jebroer waren ok. De rest zeer jammer, doen we niets meer mee.

 16. Sven L.

  Patty Brard
  Lil’Kleine
  Waylon (die heeft humor, trust me)
  Jeroen van Koningsbrugge
  Peter R. de Vries

  Genoeg opties !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.