Comedy Central ook volgend jaar met Roast

Comedy Central komt in 2018 met een derde editie van The Roast, na het grote succes van de editie met Giel Beelen gisterenavond. Dat heeft de zender vandaag laten weten in een persbericht. De roast van Giel Beelen trok gemiddeld 603.000 kijkers en bereikte in totaal ruim 1,2 miljoen kijkers, een record. “Vorig jaar hebben we met Gordon laten zien dat we de kwaliteit van de internationale Comedy Central Roast kunnen evenaren“, zegt Judith Peters van moederbedrijf Viacom Benelux.

Zenderbaas Peters gaat dan ook graag door met het tv-evenement. “Dit jaar hebben we met The Comedy Central Roast of Giel Beelen bewezen dat het een jaarlijkse traditie waard is! Na de eerste editie lag de lat hoog en ik ben er super trots op dat het ons gelukt is er een nog groter succes van te maken!

De editie met Giel Beelen trok nóg meer kijkers dan die met Gordon vorig jaar. “Giel met zijn onmiskenbare “love to hate”-factor, het panel dat scherp en ongenadig hard durfde te zijn en het toegewijde team van specialisten achter de schermen; de perfecte mix om uit te kijken naar de volgende Roastee!

Maurice Hols, algemeen directeur van Viacom Benelux, laat weten: Met The Roast of Giel Beelen zetten we het merk Comedy Central echt op de kaart in Nederland. Hiermee laten we zien dat we, dankzij de combinatie lokale storytelling en een hoogwaardige productiekwaliteit onze internationale merken lokaal nog sterker kunnen neerzetten. Dat is wat onze fans van ons mogen verwachten.”

Het is niet bekend wie zich volgend jaar laat roasten. Een favoriete gegadigde is Peter R. de Vries.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen