Comedy Central maakt nog drie Giel-roasters bekend

Naast Peter Pannekoek, Sylvana Simons, Henry van Loon, Dennis Weening en Gijs Staverman gaan ook komediant Soundos El Ahmadi, artiest Jebroer en YouTuber Kaj van der Ree de uitdaging aan om Giel Beelen te roasten op televisie. Dat heeft Comedy Central bekendgemaakt. Met deze drie nieuwe namen is de cast van het eenmalige programma The Roast of Giel Beelen bijna compleet. “Nog één roaster te gaan“, laat een woordvoerster van de humorzender weten.

El Ahmadi heeft naar eigen zin om Beelen op zijn plek te zetten, omdat hij haar op meerdere sociale aangelegenheden straal zou hebben genegeerd. “Giel heeft eigenlijk overal schijt aan. Maar ja, dat moet ook wel, als je talenten verder gelimiteerd zijn. Giel weet heel goed wat hij doet. Maar ik weet ook heel goed wat ik ga doen daar op het podium!

Jebroer, bekend van Kind van de Duivel, heeft zin om ‘de grootste sell-out in de muziekindustrie’ te roosteren en Van der Ree komt Beelen bedanken voor zijn radiocarrière.

The Comedy Central Roast of Giel Beelen is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Vorig jaar was de eerste editie van de Nederlandse Roast. Die was met Gordon.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen