Chantal en Wendy grijpen naast tijdschriftenprijs

Geplaatst op Fri 15 Dec 2017 om 12:00

Chantal Janzen en Wendy van Dijk, de golden girls van RTL 4, kwamen donderdagavond van een koude kermis thuis bij de uitreiking van de Mercurs 2017. Ze grepen naast één van de twaalf tijdschriftenprijzen. Dat bleek tijdens de bijeenkomst in het DeLaMar in Amsterdam. Janzens tijdschrift &C was samen met Amayzine, Bliksem Magazine, Franska.nl en Quest Junior genomineerd in de categorie ‘lancering van het jaar’, maar de televisiester zag Quest Junior er met de prijs vandoor gaan.

De Wendy van Wendy van Dijk was genomineerd in de categorieën ‘belofte van het jaar’ en ‘artdirection van het jaar’, maar moest respectievelijk Winq en ELLE voor laten gaan.

Het was Janzen en Van Dijk wel gegund, want de presentatrices blijken helemaal kapot te gaan aan het maken van hun tijdschriften. “We zijn pas zeven of acht maanden bezig. We begonnen in maart dit jaar. Het lijkt al honderd jaar geleden, want zo pittig is het“, aldus Janzen.

En Van Dijk: “Het voelt soms alsof ik zes banen tegelijk heb, want dit vergt echt veel tijd.”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Chantal en Wendy zijn niet in de prijzen gevallen. Ik vind het wel mooi dat Chantal en Wendy erachter zijn dat er toch heel wat komt kijken bij het maken van een blad.”

De prijs voor Magazinemerk van het Jaar ging naar Libelle, Marieke ‘t Hart van Vrouw won in de categorie Hoofdredacteur van het Jaar.

Foto: SBS








14 Reacties op “Chantal en Wendy grijpen naast tijdschriftenprijs”


 1. Heer in het verkeer

  Net goed voor die over het paard getilde wijvon.

 2. Hohoho

  Hahaha kattenbak vulling…🎅

 3. Michiel

  Alleen mongoIen kopen tegenwoordig nog bladen.

 4. MK

  Het moment dat je, na jaren vertoefd te hebben in Jaknikkistan, erachter komt dat dat je zelfbeeld niet overeenkomt met de realiteit…

 5. Hohoho

  Wendy uit frustratie weer aan de coke?🎅

 6. David

  Bestaan er nog bladen?

 7. DORAN

  Gelukkig!

 8. Andreas

  Gunfactor -10 blijkt ook niet te helpen bij een prijs, hahahaha

 9. Frans

  Oeioeioei, wat zullen ze een slecht humeur gehad hebben. Vooral Wendy kan al zo slecht tegen kritiek…

 10. Jerusalem

  Ze zitten in elkaars vaarwater met hun ego bladen. Linda was de eerste en daar zullen de meeste mensen die zo’n ”eigen naam blad” kopen ook bij blijven hangen. Wendy en Chantal mogen vechten om de restjes van een uitstervend genre.

 11. K

  Geef mij maar de Maarten!

 12. Oja

  haha, komt inderdaad meer kijken dan slechts een toneelstukje en domblondjeacteerlessen. Zou pas echt triest zijn als wel gewonnen…

 13. Will

  Net goed voor deze twee walgelijke rtl figuuren.

 14. joop

  Ik lees liever de DONALD DUCK

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.