Braboneger ‘not amused’ over slavengrap door Sylvana

Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger van Avrotros, kan niet lachen om een slavengrap die Sylvana Simons donderdag over hem heeft gemaakt tijdens de opnames van The Comedy Central of Giel Beelen. Dat vertelt hij aan de Nieuwe Revu. Simons grapte: “Ik word tegenwoordig niet zo heel vaak meer uitgenodigd voor feestjes. Sylvana bij The Roast is wennen en toch heel anders dan de Braboneger. Hij kon helaas niet want hij had een bedrijfsoptreden bij z’n eigenaar.”

De Braboneger vindt Simons vooral heel erg laf. “Deze grap, ook al doet het me niets, is echt onder de gordel. Jammer dat ze me niet face to face durft aan te pakken.

Eigenlijk zou de Braboneger ook present zijn bij The Roast. “Ik snap best dat Comedy Central mij niet heeft uitgenodigd, want ik zou haar hebben afgemaakt op het podium.

Simons durft alleen als hij er níet bij is, aldus de Braboneger. “Ik heb haar vorig jaar al eens voorgesteld om met elkaar in gesprek te gaan en daar zou ze binnen een week op terugkomen. Ik heb nog altijd niets gehoord. Waarschijnlijk omdat ze heus wel weet dat ik de feiten over onze beider achtergrond heel goed op een rijtje heb. Ik lul haar zo onder tafel.”

Volgens Nieuwe Revu was Simons verder vooral heel erg belerend tijdens de roast. “Simons veranderde haar toon en leek het podium ineens te zien als politieke arena, inclusief het vingertje dat zoveel mensen tegen de borst stuit“, aldus het blad.

The Comedy Central Roast of Giel Beelen is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Foto: Michel Schnater, Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen