Beau Monde viert 50-jarig bestaan Leontine Borsato

Leontine Borsato leeft op 10 december precies vijftig jaar en dat viert het blad Beau Monde met vijf verschillende covers waarop de SBS 6-ster prijkt. Dat heeft het glamourmagazine bekendgemaakt. Beau Monde eert Borsato, omdat de vrouw van Marco Borsato en het blad al sinds jaar en dag met elkaar verbonden zijn. Volgens het tijdschrift is het een unicum dat het blad met vijf verschillende Leontine-covers komt. Wie nieuwsgierig is, kan vanaf woensdag een kijkje nemen in de kiosk.

In het bijbehorende interview is Borsato openhartig over ouder worden, haar huwelijk met Marco, eeuwige jeugd en de kracht van therapie. “Mensen willen soms de diepte niet in omdat daar pijn zit. Mij heeft het veel positiefs opgeleverd.

Ook in de nieuwe Beau Monde: interviews met Yolanthe Sneijder-Cabau, Marieke Elsinga, Daphne Deckers, John Williams, Patricia Paay, Bert van Leeuwen en nog veel meer BN’ers.

Beau Monde is al decennia lang het grootste glamourblad van Nederland en is een autoriteit op het gebied van celebs, nachtvlinders en societykoninginnen, aldus de uitgeverij.

Foto: Beau Monde

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen