YouTubers hebben spijt van ‘kankerhomo’-vlog

Geplaatst op Wed 15 Nov 2017 om 16:32

Het YouTube-kanaal BeterBekend heeft spijt van zijn ‘kankerhomo’-vlog, het filmpje waarin de presentatoren samen met allochtone jongeren op straat gieren om de ergste uitspraken over homo’s. Dat laten ze weten in een vlog. Presentatoren Seif Embaby en Djajaofficial gingen de straat op en vroegen allochtone jongens wat ze zouden doen als hun zoon uit de kast zou komen. “Ik zou gewoon zijn piemel eraf snijden zodat hij geen homo meer kan zijn“, zegt een van de jongens op straat.

Ik zou hem gewoon een kutje geven. Ha ha! Ik geef hem een huis in Marokko met eten en drinken voor een maand en laat hem daar zo“, aldus de jongen, die kon rekenen op enthousiast gelach van Seif Embaby.

Als een ander aangeeft een homozoon niet te accepteren, zegt presentator Djajaofficial: “Dat snap ik wel een beetje man, maar ik zou hem misschien wel houden, omdat het mijn zoon is.

Een ander jochie zegt: “Ik pak shlotel, ik stop shlotel, doe die deur dicht voor hem en gooi hem naar buiten. Als je woont op zes hoog, gooi ik je naar beneden.

En een pizzabezorger van Papa Johns: “Ik zou z’n kankermoeder de kanker inslaan. Ik zou z’n kankerneus ergens anders slaan. Dat is mijn antwoord.

EenVandaag-ster Lammert de Bruin: “Deze jongens zijn zo dom. En die ene interviewer die zo hard lacht is nog dommer.”

Actrice Miryanna van Reeden: “Durf niet te kijken, ik heb al zoveel haat tegen homo’s gezien en gehoord en meegemaakt. Wat gaan we hier aan doen? Er worden homo’s in elkaar geslagen en verrot gescholden. Het wordt erger.

Er is inmiddels aangifte gedaan tegen het antihomofilmpje, dat op de website van De Dagelijkse Standaard nog terug te vinden is.

Maar wat blijkt nu: de jongens bedoelden het helemaal niet zo! “Wij hebben dus eigenlijk helemaal niets tegen homo’s. We werken samen met homo’s en we helpen homo’s ook nog. Als jullie bewijzen willen, kunnen we ook voor bewijzen zorgen. Dat ik lachte tijdens een interview, komt omdat ik de extreme antwoorden niet had verwacht“, zegt Seif Embaby in een nieuwe vlog.

En Djajaofficial: “Helemaal nada, helemaal niets. Wij kennen zelf homo’s en gaan er zelf goed mee om. Deze video is een beetje uit de hand gelopen en zijn niet zo blij met de reacties, want zo zijn we niet.

Papa John’s gaat maatregelen nemen tegen zijn pizzabezorger.

De excuusvlog:

Foto: YouTube
53 Reacties op “YouTubers hebben spijt van ‘kankerhomo’-vlog”


 1. Maggoos

  Ja joh, ik geloof ze meteen!! Vredelievend volkje!

 2. mowl

  Heeft hij een spraakgebrek

 3. Erik

  Goh, dit ziet er niet uit als Jan, Piet en Klaas…..verassend.

  Wanneer doen we de ogen eens open in Nederland?!?

 4. Ano

  Berouw komt na de zonde

  Tien jaar heropvoedingskamp ergens in de woestijn en hun Nederlandse nationaliteit intrekken

 5. Ellen

  Ik zie er gelukkig ook niet uit als een Jan, Piet en Klaas. Wanneer doe jij eens je ogen open Erik?!

 6. B

  Treurige types. Leer eerst eens normaal praten.

 7. Graaf Volkert

  Waarom krijgen k neuzen als dit überhaupt een podium?

 8. Ingrid

  Ja dat wat ishlam met mensen doet

 9. Gwen

  Toen ik de titel las, vroeg ik me al af of ze spijt hadden van de vlog of van de gevolgen van de vlog… Het antwoord staat in het artikel en verbaast me niets.

 10. Ano

  Ellen loopt in een boerka

  Die heeft ze ook aan als ze wordt genoikt

  ALS ze wordt genoikt

 11. Claire

  Vieze en domme Marokkanen neem ik natuurlijk niet meer serieus.

 12. Claire

  @ Ellen
  Wed 15 Nov 2017 om 17:06

  Volgens mij moet jij je ogen openen domme wegkijkende gans.

 13. Jan

  Ach zo lang als ze nog als mannen in jurken lopen en velen met schoudertasjes zijn zij vrouwelijker dan ze zelf in decgaten hebben!
  Ga eens een Marokkaaanse kapperszask binndn en je waant je in een vrouwen ongeving! Ieder haartje moet orecies zo afgekniptvworden, kijken de hele dag in de spiegel.
  En je zult ze de kost moeten geven hoevelen er sex met mannen hebben, masr alrijd zullen xij negatief blijven praten

 14. El Al

  Claire wordt graag kapot gepааld door een besnеden knots.

 15. Ellen

  Volgens mij moet jij naar een onbewoond eiland verhuizen Claire. Dan heb je geen last van de wereld om je heen en is de horizon net zo kortzichtig als je karakter. Ciao!

 16. Graaf Volkert

  Altijd zo een zwak excuus! Ik discrimineer niet want ik ken homo’s. Ik discrimineer niet want ik heb allochtonen in mijn vriendenkring… dat zegt natuurlijk verder helemaal biets! Als je zoenen blog kan maken, wees dan ook stoer genoeg om de consequenties te dragen

 17. anoniem

  Natuurlijk is discriminatie achterlijk. Maar we mogen soms toch nog wel grapjes maken over homo’s? Ik zie ernstigere haat naar moslims voorbijkomen..

 18. anoniem

  Of zal ik beginnen over al die dubieuze oude mannen in het entertainmentwereldje, die ooit blijkbaar interesse in mijn jong poepertje hadden? :-D

 19. Stefan

  Marokkaanse jongens zijn manwijven.

 20. Stefan

  Met uitgerekte poepertjes.

 21. bram

  I’m sorry because i got caught…

 22. Graaf Volkert

  Zulke gasten zijn nog hypocriet ook.
  De pest aan homo’s maar wel in kleren lopen die zijn ontworpen door homo’s. Al die grote modeontwerpers zijn stuk voor stuk homoseksuele mannen. Als je zo homofoob bent moet je dat dus ook niet dragen.

 23. Joke

  Haha, het spijt ze helemaal niet. Van mij mogen ze vooral doorgaan met dit soort vlogs. Laat maar zien wat we hier in huis hebben gehaald.

 24. anoniem

  @Joke: Vraag eens in een gemiddelde dorpsdisco naar de mening over LGTB-ers.. Het zal u misschien verbazen.. :-)

 25. Jan

  Kijk, met dat soort kansenparels komt uw zoon/dochter straks thuis. Leuk hè, integratie….

 26. anoniem

  De plaatselijke kerk binnenlopen met dit soort vragen kan ik u echter afraden..

 27. anoniem

  @Jan: neehoor, u probeert alleen een bevolkingsgroep zwart te maken..

 28. anoniem

  Sowieso is het niveau van deze vlog maar matig. Waarom haalt dit de MC?

 29. achtmet

  laat ze hun voormalige landgenoten maar lastig vallen ,waar jonge meisjes worden uitgehuwelijkt aan ouwe kerels (gewoon pedo,s )en waar ook veel schandknapen rondhuppelen .

 30. Halb

  Vloggers zijn levenlose narcistische nietsnutten die heel erg verliefd op zichzelf zijn

  Ongelovelijk triest bestaan

  De mensen die er naar kijken en ze groot maken moeten echt eens overwegen te stoppen met ademen 😴

 31. F’iscadel

  Dit toont maar weer eens aan hoe onze Nederlandse samenleving uitsterft door al die exotische invloeden! En dan ook nog eens van dit kaliber! Aan alle trotse en ECHTE Nederlanders die niet wegkijken: wanneer pakken wij ons land weer terug??!!

 32. man met snor

  @ F’iscadel

  Dat zal niet zo lang meer duren.

 33. Alberto

  Fiscadel

  Wat is er mis met exotische invloeden, niets, zolang ze zich gedragen, waarom hoor je nooit wat negatiefs over Chinezen of Zuid Amerikanen die in Nederland wonen, dat kan ik je uitleggen, omdat deze zich wel weten te gedragen en aan te passen aan de Nederlandse cultuur zoals het hoort.

 34. Nancy

  @Alberto

  Kwestie van opvoeding en geloof.

 35. F'iscadel

  Alberto.

  Nou inderdaad. Een Thaise massage op zijn tijd is wel lekker.
  Blij dat dat ook kan in onze cultuur…

 36. De ECHTE F’iscadel

  Die nepperd boven mij probeert mij belachelijk te maken!

  Maar nee! Ik wens geen enkele niet-Nederlandse cultuur in Nederland! Nederland moet Nederland blijven!!

 37. F'iscadel

  Ga ik vanmiddag even lekker een turkse pizza voor lunch halen.

 38. Erwin

  Wat een losers!!

 39. Werner

  Fiscadel, ga jij maar weer onder je steen leven, want zolang men kan herinneren bestaat er al een multiculturele samenleving, en dat in elk land wat je maar kan opnoemen.

 40. Otto Groeneveld

  Hebben helemaal geen spijt. Maar homo-gemeenschap niet zo piepen hoor. 40 jaar teug werden jullie al gewaarschuwd(volop) voor dit gevaar en toen bleven jullie maar lacheeuuuu. Welnee zeg zo heerlijke Marokkaanse krullebol even lekker nemen en ze zijn om. Letterlijk gezegd in veel praatprogramma’s op tv en maar lacheeuu. En Jan Maat maar vervloeken stelletje domme nichten. Dus nu ook niet gaan zeiken. Wat je zaait zal je oogsten, stelletje Einsteins. Geen medelijden mee zoek het maar uit met je allochtonen.

 41. Ano Nymous

  Dit is van alle tijden. Nu zijn het de Marokkanen, vroeger de refo’s op de Biblebelt. Daar is het trouwens nog steeds zo. Nog steeds erg homofoob in de Biblebelt…
  Laat een homostel in bijv. Staphorst hand in hand lopen en de reactie is hetzelfde als die van onze Noordafrikaanse types…

 42. Kees

  Het zijn Marokkanen dus ik ben niet meer verbaasd. En ja ik generaliseer want de ellende vanuit deze groep is weerzinwekkend en dat bedenk ik niet dat wijzen de cijfers en de vele onderzoeken uit.

 43. Kees

  @ Otto Groeneveld

  Ben je dronken of zo? Man wat ben jij dom :-)

 44. Ano Nymous

  Kees. Bron van die cijfers?

 45. Uit Het Vak

  SUKKELS

 46. Joop

  Weer is met dit soort aso’s bewezen dat geloof gif is voor de geest.

 47. Otto Groeneveld

  Kees je bent een zeepbel. Gewoon dom reageren en niet inhoudelijk.

 48. Hans

  Beste Otto Groeneveld. Iedere keer als ik met mijn man op straat wordt lastig gevallen is het door noord afrikanen. Niet wegschuiven dit probleem!!!!

 49. Nancy

  Hans en zijn man.
  Ik moest ff kotsen toen ik het net las.

 50. Bas

  Nancy
  Fri 17 Nov 2017 om 8:50

  Ik moet lachen om jou, een dikke gefrustreerde vreetzak die waarschijnlijk van alles tekort komt en moet kotsen. Had je weer teveel vreten naar binnen gepropt meurende vetzak? Heb je in je eigen lelijke dikke muil gekotst ? LOL

 51. Sven L.

  Die vloggers willen clicks. That’s it. Is ze nu gelukt blijkbaar. De inhoud? Tja.. die ontbreekt. Maar dat is bij alle vloggers het geval.

 52. Hildegard

  Misschien een idee om vlogs te gaan maken over ‘k*nkermarokkanen’. Ik ben benieuwd naar de reacties , denk dat de Marokkanen het niet leuk zullen vinden om zo bejegend te worden.

  Voor al die Marokkanen spreek je tuig/kroost aan en vertel ze dat homo’s zo niet bejegend willen worden.

 53. Johan

  Is die Maroc griezel met bril soms zwakbegaafd? Neem je soort in de maling, leugenaar! Die blanke jongen is te treurig voor woorden en is gewoon een lachwekkend hulpje in Maroc kringen. Waarschijnlijk heeft hij een laag zelfbeeld. Beide jongens zijn volgens mij seksueel gefrustreerd en fantaseren over seks met mannen, zie je vaak bij dit soort creeps.

  Ik ben homo en heb van mensen zoals jullie geen hulp nodig, ik denk wel dat jullie hulp nodig hebben maar dan in een GGZ instelling.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.