YouTubers hebben spijt van ‘kankerhomo’-vlog

Het YouTube-kanaal BeterBekend heeft spijt van zijn ‘kankerhomo’-vlog, het filmpje waarin de presentatoren samen met allochtone jongeren op straat gieren om de ergste uitspraken over homo’s. Dat laten ze weten in een vlog. Presentatoren Seif Embaby en Djajaofficial gingen de straat op en vroegen allochtone jongens wat ze zouden doen als hun zoon uit de kast zou komen. “Ik zou gewoon zijn piemel eraf snijden zodat hij geen homo meer kan zijn“, zegt een van de jongens op straat.

Ik zou hem gewoon een kutje geven. Ha ha! Ik geef hem een huis in Marokko met eten en drinken voor een maand en laat hem daar zo“, aldus de jongen, die kon rekenen op enthousiast gelach van Seif Embaby.

Als een ander aangeeft een homozoon niet te accepteren, zegt presentator Djajaofficial: “Dat snap ik wel een beetje man, maar ik zou hem misschien wel houden, omdat het mijn zoon is.

Een ander jochie zegt: “Ik pak shlotel, ik stop shlotel, doe die deur dicht voor hem en gooi hem naar buiten. Als je woont op zes hoog, gooi ik je naar beneden.

En een pizzabezorger van Papa Johns: “Ik zou z’n kankermoeder de kanker inslaan. Ik zou z’n kankerneus ergens anders slaan. Dat is mijn antwoord.

EenVandaag-ster Lammert de Bruin: “Deze jongens zijn zo dom. En die ene interviewer die zo hard lacht is nog dommer.”

Actrice Miryanna van Reeden: “Durf niet te kijken, ik heb al zoveel haat tegen homo’s gezien en gehoord en meegemaakt. Wat gaan we hier aan doen? Er worden homo’s in elkaar geslagen en verrot gescholden. Het wordt erger.

Er is inmiddels aangifte gedaan tegen het antihomofilmpje, dat op de website van De Dagelijkse Standaard nog terug te vinden is.

Maar wat blijkt nu: de jongens bedoelden het helemaal niet zo! “Wij hebben dus eigenlijk helemaal niets tegen homo’s. We werken samen met homo’s en we helpen homo’s ook nog. Als jullie bewijzen willen, kunnen we ook voor bewijzen zorgen. Dat ik lachte tijdens een interview, komt omdat ik de extreme antwoorden niet had verwacht“, zegt Seif Embaby in een nieuwe vlog.

En Djajaofficial: “Helemaal nada, helemaal niets. Wij kennen zelf homo’s en gaan er zelf goed mee om. Deze video is een beetje uit de hand gelopen en zijn niet zo blij met de reacties, want zo zijn we niet.

Papa John’s gaat maatregelen nemen tegen zijn pizzabezorger.

De excuusvlog:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen