Vlaamse radio-dj blundert enorm in RTL Late Night

De Vlaamse radiopresentatrice Julie van den Steen maakte vrijdagavond een behoorlijke blunder in RTL Late Night door met droge ogen te beweren dat popkoningin Madonna ouder dan 70 jaar is. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Van den Steen was uitgenodigd om te vertellen waarom zij vindt dat niet Madonna, maar Miley Cyrus de nieuwe ‘queen of pop’ is. “Waarom ik dat vind? Sowieso: tijden veranderen, dingen evolueren. Madonna is ondertussen in de zeventig jaar.

Humberto Tan reageerde hoogst verbaasd: “Is ze 70 jaar?!” En Najib Amhali: “Ja? Zo! 70? Onze Madonna?

Daarop bevestigde Van den Steen: “Ergens in de 70, ja. Maar het is niet het enige argument, maar ook als je kijkt naar Instagram-followers, populariteit… Tijden veranderen. Je moet gewoon stoppen op je hoogtepunt, denk ik. Ik denk dat Madonna te veel is blijven gaan.”

Mensen reageerden op Twitter vol ongeloof. “Als jullie iemand uitnodigen, kies dan iemand met verstand“, klonk het. “Wat een dom lulverhaal, een dj die niets van muziek weet. Madonna in de 70? #domstebelgvandeeeuw.

En iemand anders: “Madonna in de 70? WTF. Zeg dan niks.

Even later kreeg Tan in zijn oortje de juiste informatie. “Trouwens: ze voelt voor jou als in de 70, maar ze is nu 59“, gaf hij aan.

Van den Steen erkende haar fout. “Is dat waar? Oei. Ik ben niet opgegroeid met Madonna, ik ben geboren in 1992“, zei de 35-jarige presentatrice.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen